סלט סלמון
חן מאיר במתכון מנצח של סלט תום הסלט הכי נמכר בזה סושי- סלט אטריות שעועית וסלמון
סלט סלמון של זה סושי (צילום: אפיק גבאי)
מחשבון המרות
- ל-4 מנות:
- 200 גרם אטריות שעועית
- 4 מלפפונים, חתוכים לרצועות דקות
- 2 כפות בצל ירוק, חתוך לטבעות דקות
- 4 כפות עלי כוסברה
- 120 גרם פילה סלמון, חתוך לקוביות קטנות או 100 גרם טופו שיזן (כשר לפסח, להשיג בשרונה מרקט, בחנויות טבע או בחנויות מזרח ומערב), חתוך לקוביות קטנות
- לרוטב:
- 4 כפות חומץ אורז
- 1 כף סויה
- 2 כפות סוכר חום
- 1 כף שמן צ'ילי
- 2 שיני שום טרי, כתוש
- קורט מלח
- 1. משרים אטריות שעועית במים רותחים במשך רבע שעה, מסננים היטב ומניחים בקערת הגשה.
- 2. בקערה קטנה מערבבים היטב את מרכיבי הרוטב, עד להמסת הסוכר וקבלת רוטב אחיד.
- 3. לפני ההגשה מוסיפים לקערת ההגשה את שאר מרכיבי הסלט. יוצקים את הרוטב ומערבבים היטב.
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה