סלט סלמון

חן מאיר במתכון מנצח של סלט תום הסלט הכי נמכר בזה סושי- סלט אטריות שעועית וסלמון

מתכון מאת: מערכת וואלה!
סלט סלמון של זה סושי(צילום: אפיק גבאי)

מצרכים

  • ל-4 מנות:
  • 200 גרם אטריות שעועית
  • 4 מלפפונים, חתוכים לרצועות דקות
  • 2 כפות בצל ירוק, חתוך לטבעות דקות
  • 4 כפות עלי כוסברה
  • 120 גרם פילה סלמון, חתוך לקוביות קטנות או 100 גרם טופו שיזן (כשר לפסח, להשיג בשרונה מרקט, בחנויות טבע או בחנויות מזרח ומערב), חתוך לקוביות קטנות
  • לרוטב:
  • 4 כפות חומץ אורז
  • 1 כף סויה
  • 2 כפות סוכר חום
  • 1 כף שמן צ'ילי
  • 2 שיני שום טרי, כתוש
  • קורט מלח

אופן ההכנה

  • 1. משרים אטריות שעועית במים רותחים במשך רבע שעה, מסננים היטב ומניחים בקערת הגשה.
  • 2. בקערה קטנה מערבבים היטב את מרכיבי הרוטב, עד להמסת הסוכר וקבלת רוטב אחיד.
  • 3. לפני ההגשה מוסיפים לקערת ההגשה את שאר מרכיבי הסלט. יוצקים את הרוטב ומערבבים היטב.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully