פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      שקשוקת יאזוזי בוכרית

      הבשלנית קלרה דוידוב מקריית מלאכי משתפת אותנו במתכון ליאזוזי במחבת- שקשוקת תפוחי אדמה בוכרית עם ביצים

      5 מדרגים / 1.75 כוכבים

      מחבת עם תבשיל יזוזי בוכרי לפסח (דרור עינב)
      מחבת עם תבשיל יזוזי בוכרי לפסח (דרור עינב)

      מצרכים

      • 4 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות קטנות
      • 2 בצל קלופים חתוכים לקוביות קטנות
      • 2 גבעולי סלרי דקים עם העלים קצוצים
      • 1/1/4 כוס שמן
      • 1/2 כפית מלח
      • 1/4 כפית פלפל שחור
      • 1/4 כפית כמון
      • 2 שיני שום כתושות
      • 5 ביצים
      • להגשה:
      • כוסברה קצוצה

      אופן ההכנה

      • 1. במחבת רחבה כמו סוטאז' יוצקים את רבע כוס השמן ומוסיפים את תפוחי האדמה, הבצל והסלרי.
      • 2. מתבלים במלח, פלפל, כמון ושום כתוש ומבשלים על אש נמוכה כ-30 דקות, עד שתפוחי האדמה שחומים ורכים. ניתן לכסות עם מכסה, אבל לא חובה. חשוב מידי פעם לערבב כדי שתפוחי האדמה לא יישרפו.
      • 3. יוצרים 5 גומות עם כף ושוברים לתוכם את הביצים, מתבלים כל אחת במעט מלח וממשיכים לבשל עד שחלבון הביצים מלבין.
      • 4. מפזרים כוסברה קצוצה או פטרוזיליה ומגישים לשולחן לצד המצות.

      עוד מתכוני ירקות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -