וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שקשוקת יאזוזי בוכרית

הבשלנית קלרה דוידוב מקריית מלאכי משתפת אותנו במתכון ליאזוזי במחבת- שקשוקת תפוחי אדמה בוכרית עם ביצים

מתכון מאת: רונית אבידן-שיינפלד, מערכת וואלה

מחבת עם תבשיל יזוזי בוכרי  לפסח. דרור עינב
מחבת עם תבשיל יזוזי בוכרי לפסח

מצרכים למתכון

  • 4 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות קטנות
  • 2 בצל קלופים חתוכים לקוביות קטנות
  • 2 גבעולי סלרי דקים עם העלים קצוצים
  • 1/1/4 כוס שמן
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1/4 כפית כמון
  • 2 שיני שום כתושות
  • 5 ביצים
  • להגשה:
  • כוסברה קצוצה

אופן ההכנה

  • 1. במחבת רחבה כמו סוטאז' יוצקים את רבע כוס השמן ומוסיפים את תפוחי האדמה, הבצל והסלרי.
  • 2. מתבלים במלח, פלפל, כמון ושום כתוש ומבשלים על אש נמוכה כ-30 דקות, עד שתפוחי האדמה שחומים ורכים. ניתן לכסות עם מכסה, אבל לא חובה. חשוב מידי פעם לערבב כדי שתפוחי האדמה לא יישרפו.
  • 3. יוצרים 5 גומות עם כף ושוברים לתוכם את הביצים, מתבלים כל אחת במעט מלח וממשיכים לבשל עד שחלבון הביצים מלבין.
  • 4. מפזרים כוסברה קצוצה או פטרוזיליה ומגישים לשולחן לצד המצות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully