- 1. מבשלים את התירס במים עד כדקה אחרי הרתיחה ומוציאים. ניתן להשתמש גם בקלח שבושל יום קודם ונשאר במקרר.
- 2. מגלחים את גרעיני התירס מהקלח ישר לתוך קערה.
- 3. קוצצים את הכרוב ומוסיפים לקערה עם התירס.
- 4. בצנצנת זכוכית ריקה ונקיה עם מכסה (תמיד מומלץ לשמור צנצנות ריקות של ממרחים לצורך הזה) מכניסים את כל מרכיבי הרוטב, סוגרים ומשקשקים עד לקבלת רוטב אחיד. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך- אם מתוק מדי מוסיפים עוד לימוץ ואם חמוץ מידי עוד קצת מייפל ושמן זית.
- 5. שופכים את הרוטב על הכרוב והתירס, מערבבים ומגישים. ניתן לפזר עירית קצוצה או כוסברה מעל.