פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      חזה הודו ממולא

      אבי ביטון במנה משפחתית שמגישים למרכז השולחן ופורסים מול כולם : חזה הודו שלם במילוי איטלקי מנחם של קוביות חלה עם שמן זית, עגבניות, שום בזיליקום ומרווה

      2 מדרגים / 3.38 כוכבים

      בבושקה הפקות

      מצרכים

      • חזה הודו שלם
      • שמן זית לטיגון
      • קיסמים לסגירה
      • למילוי:
      • 3 פרוסות חלה ללא קרום חתוכות לקוביות
      • 5-6 עלי בזיליקום קצוצים
      • עלים מ-2 ענפי מרווה טריים
      • 6 כפות שמן זית
      • 1 עגבנייה קצוצה
      • 2 שיני שום קצוצות גס
      • פלפל שחור גרוס, מלח גס
      • להגשה:
      • עלי בזיליקום שלמים
      • אורגנו טרי
      • מעט עלי טימין טריים

      אופן ההכנה

      • 1. פותחים את חזה ההודו כמו פרפר. הנתח גדול ומאוד קל לעשות את זה לבד בבית (ראו סרטון), אבל ניתן גם לבקש מהקצב.
      • 2. קוצצים את עלי המרווה והבזיליקום ומערבבים בעזרת הידיים עם קוביות החלה, העגבניות הקצוצות, שמן הזית, השום ומלח. מערבבים כך שהלחם יספוג אליו את הטעמים.
      • 3. פורסים את הנתח על משטח העבודה, מתבלים במלח, פלפל ושמן זית ומניחים במרכזו את המילוי שהכנו.
      • 4. מגלגלים וסוגרים את התפר בעזרת קיסמים (ראו סרטון).
      • 5. מחממים מחבת שיכולה להיכנס לתנור, יוצקים שמן זית ומניחים את הנתח על הצד של התפר.
      • .
      • 6. צורבים את הנתח 2-3 דקות מכל צד ומעבירים עם המחבת לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-25 דקות או עד השחמה. מוציאים ונותנים לו מנוחה של 5 דקות.
      • 7. שולפים את הקיסמים, פורסים את הנתח, מזלפים מעט שמן זית, מפזרים עלי בזיליקום טריים, טימין ואורגנו ומגישים.

      עוד מתכוני עוף

      חזה הודו ממולא
      הולך טוב עם בירה...
      אזהרה: מכיל אלכוהול - מומלץ להימנע משתייה מופרזת

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -