וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חזה הודו ממולא

אבי ביטון במנה משפחתית שמגישים למרכז השולחן ופורסים מול כולם : חזה הודו שלם במילוי איטלקי מנחם של קוביות חלה עם שמן זית, עגבניות, שום בזיליקום ומרווה

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה

בבושקה הפקות

מצרכים למתכון

  • חזה הודו שלם
  • שמן זית לטיגון
  • קיסמים לסגירה
  • למילוי:
  • 3 פרוסות חלה ללא קרום חתוכות לקוביות
  • 5-6 עלי בזיליקום קצוצים
  • עלים מ-2 ענפי מרווה טריים
  • 6 כפות שמן זית
  • 1 עגבנייה קצוצה
  • 2 שיני שום קצוצות גס
  • פלפל שחור גרוס, מלח גס
  • להגשה:
  • עלי בזיליקום שלמים
  • אורגנו טרי
  • מעט עלי טימין טריים

אופן ההכנה

  • 1. פותחים את חזה ההודו כמו פרפר. הנתח גדול ומאוד קל לעשות את זה לבד בבית (ראו סרטון), אבל ניתן גם לבקש מהקצב.
  • 2. קוצצים את עלי המרווה והבזיליקום ומערבבים בעזרת הידיים עם קוביות החלה, העגבניות הקצוצות, שמן הזית, השום ומלח. מערבבים כך שהלחם יספוג אליו את הטעמים.
  • 3. פורסים את הנתח על משטח העבודה, מתבלים במלח, פלפל ושמן זית ומניחים במרכזו את המילוי שהכנו.
  • 4. מגלגלים וסוגרים את התפר בעזרת קיסמים (ראו סרטון).
  • 5. מחממים מחבת שיכולה להיכנס לתנור, יוצקים שמן זית ומניחים את הנתח על הצד של התפר.
  • .
  • 6. צורבים את הנתח 2-3 דקות מכל צד ומעבירים עם המחבת לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-25 דקות או עד השחמה. מוציאים ונותנים לו מנוחה של 5 דקות.
  • 7. שולפים את הקיסמים, פורסים את הנתח, מזלפים מעט שמן זית, מפזרים עלי בזיליקום טריים, טימין ואורגנו ומגישים.
  • סקלופיני עוף איטלקי

  • כרוב ממולא בטלה, פיסטוק וחצילים

  • פולקה צלוי ברכז רימונים

  • סיר פתיתים עם ירקות ופרגיות

  • שוקי עוף עם חצילים, עגבניות ושום

  • פאד תאי

  • כנפיים עם פרחי כרובית

  • מקלובה פתיתים

  • סלט אנדיב עם ענבים

  • ספגטי פרימוורה

  • קציצות דגים של מסעדת שיינע

  • פלאפל עם חציל קלוי

  • חמין מהיר

  • עוף עם ארטישוק בתנור

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully