- 1. פותחים את חזה ההודו כמו פרפר. הנתח גדול ומאוד קל לעשות את זה לבד בבית (ראו סרטון), אבל ניתן גם לבקש מהקצב.
- 2. קוצצים את עלי המרווה והבזיליקום ומערבבים בעזרת הידיים עם קוביות החלה, העגבניות הקצוצות, שמן הזית, השום ומלח. מערבבים כך שהלחם יספוג אליו את הטעמים.
- 3. פורסים את הנתח על משטח העבודה, מתבלים במלח, פלפל ושמן זית ומניחים במרכזו את המילוי שהכנו.
- 4. מגלגלים וסוגרים את התפר בעזרת קיסמים (ראו סרטון).
- 5. מחממים מחבת שיכולה להיכנס לתנור, יוצקים שמן זית ומניחים את הנתח על הצד של התפר.
- .
- 6. צורבים את הנתח 2-3 דקות מכל צד ומעבירים עם המחבת לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-25 דקות או עד השחמה. מוציאים ונותנים לו מנוחה של 5 דקות.
- 7. שולפים את הקיסמים, פורסים את הנתח, מזלפים מעט שמן זית, מפזרים עלי בזיליקום טריים, טימין ואורגנו ומגישים.