סלט קוסקוס עשבי תיבול ופיסטוקים
מיכל אפשטיין מקפיטריה EATS שבבית חנה בתל אביב במתכון לסלט קוסקוס ירוק וקיצי מלא בעשבי תיבול ופיסטוקים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חבילת קוסקוס אינסטנט דק (הכנה לפי הוראות יצרן)
- חצי צרור פטרוזיליה
- חצי צרור כוסברה
- חצי צרור נענע
- כוס שמן זית
- מלח ופלפל
- 3 צרורות בצל ירוק פרוס
- 1 פלפל ירוק חריף קצוץ
- חצי כוס אוכמניות מיובשות
- חצי כוס פיסטוקים קלויים קצוצים
- חופן עלי רוקט
אופן ההכנה
- 1. מכניסים למעבד מזון עם להב מתכת את כל עשבי התיבול, רצוי לחתוך אותם גס לפני כן, ומפעילים.
- 2. מזלפים פנימה תוך כדי את השמן הזית ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. זה למעשה הרוטב של הסלט.
- 3. מניחים בקערה את הקוסקוס המוכן, יוצקים מעליו את הרוטב ומערבבים היטב.
- 4. מוסיפים את האוכמניות, הפיסטוקים והרוקט, מערבבים קלות ומגישים או אורזים בקערה עם מכסה.