פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      אורז מחשי

      אינס שילת ינאי עוזרת לנו עם תוספת נהדרת לשולחן החג : אורז עשיר, צבעוני ומלא ההפתעות שנכנס בדרך כלל לתוך הממולאים והפעם מקבל כבוד כמנה בפני עצמו

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      אורז חגיגי עם עשבי תיבול וקוביות עוף ( , דרור עינב)
      אורז חגיגי עם עשבי תיבול וקוביות עוף ( , דרור עינב)

      מצרכים

      • כמות: עבור 6 סועדים
      • 6 כפות שמן קנולה
      • 200 גרם חזה עוף קצוץ או טחון (אפשר גם לוותר, למי שמעדיף מנה צמחונית)
      • 2 בצלים קצוצים דק
      • 2 כוסות אורז, רצוי יסמין
      • 1 כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ
      • צרור גדול של שמיר קצוץ דק מאוד
      • צרור גדול של כוסברה קצוץ דק מאוד
      • צרור גדול של פטרוזיליה קצוץ דק מאוד
      • 3 גבעולי סלרי כולל העלים קצוצים
      • 1 כף פפריקה
      • 1 כפית כורכום
      • 1 כפית שטוחה פלפל שחור גרוס
      • פלפל צ'ילי גרוס (לפי הטעם)
      • 1/2 כף מלח
      • 4 כוסות מים רותחים

      אופן ההכנה

      • 1. בסיר רחב מחממים את השמן, מטגנים את הבצל עד שמתחיל להזהיב, מוסיפים את חזה העוף הקצוץ ומטגנים יחד 2-3 דקות.
      • 2. מוסיפים את הג'ינג'ר, עשבי התיבול הקצוצים, האורז והתבלינים ומערבבים היטב.
      • 3. יוצקים 4 כוסות מים רותחים, מביאים לרתיחה, מעבירים לאש קטנה ומכסים.
      • 4. מבשלים כ- 20 דקות ובודקים שכל הנוזלים הצטמצמו, מסירים מהאש, משאירים מכוסה עוד כ-5 דקות, מעבירים לכלי הגשה יפה ומניחים במרכז השולחן.

      עוד מתכוני עוף

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -