וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

העוף של דיטה

מתכון מאת: ,waininger@bezeqint.net

Default. Walla R&D, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • חומרים:
  • עוף בינוני של מאמא עוף.
  • מילוי:
  • 5 פרוסות לחם שחור עבות מושרות במים
  • 2 ביצים
  • כוס בצל קצוץ דק
  • 1/2 כוס בצל מטוגן
  • 200 גרם חזה אווז מעושן חתוך קוביות מטוגנות
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 200 גרם חזה עוף
  • 4 שיני שום כתוש
  • רוטב:
  • 3/4 כוס ריבת מישמש
  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • 1/2 כפית פפריקה חריפה
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 כפית אבקת שום
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כוס יין אדום יבש
  • 4 כפות סויה

אופן ההכנה

  • יש לסחוט את הלחם המושרה ולהוריד את הקרום.
  • מעבדים במעבד מזון את חומרי המילוי פרט לביצים ולחזה האווז.
  • מעבדים את החומרים להעיסה חלקה.
  • מעבירים את העיסה לקערה עמוקה ומוסיפים את הביצים וקוביות חזה האווז.
  • ממלאים את העוף היטב עם התערובת וסוגרים את העוף בחלק התחתון
  • ע"י תפירה.
  • הכנת הרוטב:
  • יש לתבל את העוף היטב ע"י שפשוף.
  • מניחים את העוף בתבנית אפיה, את יתר הרוטב יש לפזר על העוף, לכסות את התבנית בנייר אלומיניום ולאפות כ-חצי שעה בחום 220 מעלות.
  • לאחר מכן יש להוריד את נייר האלומינום ולאפות רבע שעה עד להשחמה.
  • כשהעוף מוכן מוצאים מהתבנית מחלקים את העוף לרבעים פורסים פרוסות מהמילוי הפנימי.
  • בהגשה מניחים בצלחת רבע עוף פרוסה מהמילוי ומפזרים רוטב מהתבנית.
  • מומלץ להגיש עם סלט חסה ורוטב שום וחומץ
  • בתאבון

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully