- יש לסחוט את הלחם המושרה ולהוריד את הקרום.
- מעבדים במעבד מזון את חומרי המילוי פרט לביצים ולחזה האווז.
- מעבדים את החומרים להעיסה חלקה.
- מעבירים את העיסה לקערה עמוקה ומוסיפים את הביצים וקוביות חזה האווז.
- ממלאים את העוף היטב עם התערובת וסוגרים את העוף בחלק התחתון
- ע"י תפירה.
-
- הכנת הרוטב:
- יש לתבל את העוף היטב ע"י שפשוף.
- מניחים את העוף בתבנית אפיה, את יתר הרוטב יש לפזר על העוף, לכסות את התבנית בנייר אלומיניום ולאפות כ-חצי שעה בחום 220 מעלות.
- לאחר מכן יש להוריד את נייר האלומינום ולאפות רבע שעה עד להשחמה.
- כשהעוף מוכן מוצאים מהתבנית מחלקים את העוף לרבעים פורסים פרוסות מהמילוי הפנימי.
- בהגשה מניחים בצלחת רבע עוף פרוסה מהמילוי ומפזרים רוטב מהתבנית.
- מומלץ להגיש עם סלט חסה ורוטב שום וחומץ
- בתאבון