יום הולדת שמח למלכה: 5 מקומות לוהטים לקינוחים בלונדון
היום מצוין ברחבי העלם יום הולדת ה-90 של המלכה אליזבת ה-2. לכבוד המאורע בחרנו את חמשת המקומות הלוהטים ביותר בלונדון לאכילת קינוחים, כי מגיע לה קצת יותר מסתם עוגת יום הולדת
היום מצוין ברחבי העלם יום הולדת ה-90 של המלכה אליזבת ה-2. לכבוד המאורע בחרנו את חמשת המקומות הלוהטים ביותר בלונדון לאכילת קינוחים, כי מגיע לה קצת יותר מסתם עוגת יום הולדת
לא קל להוציא מאבי אפרתי כל כך הרבה קריאות התפעלות בביקורת אחת, אבל כשזה קורה, יש לו כנראה סיבה טובה. אחרי שביקר במלגו ומלבר יותר מפעם אחת, הפעם זכה לעדנה לה ציפה
חול המועד של פסח הוא חג הטיולים. בין אם אתם מטיילים עם חברים או משפחה וילדים, שווה לעצור באחד מבתי האוכל הפזורים במדבר ולהנות מחוויה קצת שונה
כרמי יוסף, היישוב שמוקף בכלל בכרמים ובתי בד, מתהדר כעת בבית אוכל תאילנדי חדש השייך לזוג אחים תאומים בני 23 בלבד. מה נאכל שם?
המונה טועם הלך לאיבוד בכוונה בשכונות הלא מוכרות לו בעיר הדרומית כדי לחפש את המקום המושלם וזה הצליח לו. בפלאפל השלום בבאר שבע הוא מצא לא רק פלאפל מעולה עם סלטים שאין כמותם אלא את השווארמה אליה פילל כבר הרבה מאוד זמן
באופן מתריס ובניגוד לטרנד האוכל הבריא, יש מי שסבורים שאוכל צריך להיות מושחת ושמח. כזה הוא גורדוס, בורגר-בר חדש שהפך במהרה למקום הלוהט בזכות קינוחים מוגזמים והמבורגרים צבעוניים
שתי מסעדות גרוזיניות נפתחו בסמיכות המקום והזמן בתל אביב. לפני מספר שבועות אבי אפרתי הלך לבחון את ראצ'ה והשבוע הוא ביקר בסופרה. בניגוד לראשונה, הפעם הוא מצא שהאוכל הוא רק שחקן המשנה
מסלטים ועד קינוחים מושקעים: מסעדות, מעדניות וקונדיטוריות ברחבי הארץ עושות לכם חיים קלים ומציעות אוכל מוכן לחג.
המונה טועם חוזר אל מאפה התנור, המאפייה האהובה עליו ברמת גן עוד מתקופת נעוריו, כדי להתענג על סמבוסק פיצה טרי ורותח, מצופה זרעי שומשום, שנאפה כבר 25 שנה בזכות משפחה ירושלמית אחת
לאחר שבמשך 7 חודשים היה השף המוכשר יונתן רושפלד מחוסר מסעדות, אתמול הוא חזר לעשות את מה שהוא יודע הכי טוב - לבשל. במקום החדש שלו בשרונה מרקט הוא מכין אוכל הודי צבעוני ולוהט, והכי חשוב - במחירים נוחים. בהמשך צפויים סניפים נוספים
מסדר טבעוני במסעדת ננוצ'קה, דרך ליל סדר לא כשר בירושלים ועד ליל סדר כמיטב המסורת במטולה. משאירים את הכלים והבישולים למישהו אחר, ויוצאים לחגוג ליל סדר קצת אחר מחוץ לבית
הסודות הקולינריים של פראג: כדי באמת ליהנות מהאוכל בפראג, ומהעיר עצמה, צריך לדעת איפה המקומיים אוכלים. רונית אבידן שיינפלד חזרה עם המלצות מעוררות תיאבון כמו מנת הברווז הטובה בעיר, המרתף שמגיש טאפאס צ'כיים מעולים ומבשלת בירה עתיקה שמגישה אוכל מסורתי
אבי אפרתי הגיע השבוע לפלורנטין האוס, מסעדתו החדשה של השף שרון כהן (שילה, קפה אירופה). למרות שהמנות לא הציגו רמה אחידה, אפרתי משוכנע שנדרשים רק כמה כיוונונים קטנים כדי להפוך אותה למקום ראוי בהחלט
עד לא מזמן, מסעדות בבתי מלון היו מוקצות, אבל לאחרונה אנחנו עדים לטרנד חדש: יותר ויותר שפים מוכרים ומסעדות נחשבות נפתחות בבתי מלון. מהן המסעדות החדשות שנפתחו לאחרונה?
השבוע המונה טועם מגיע לרהט ומוצא שם את פלאפל עסאם. עזבו שהפיתה שמנמנה ונעשית בעבודת יד או את המחיר המגוחך של המנה - מה שעושה את המקום הוא התיבול הגאוני של הכדורים הזהובים
מתלבטים מה לעשות בסופ"ש? אנחנו מביאים פה המלצות למקומות שביקרנו בהם החודש, ואהבנו במיוחד בזכות אוכל טוב, ולא פחות חשוב - אווירה