ארוחה משפחתית: מתכון לארנצ'יני
בסיציליה זהו אוכל רחוב טיפוסי - הכירו את הארנצ'יני שמתנהג על תקן פלאפל איטלקי מלא גבינות שמוגש עם איולי צלפים
בסיציליה זהו אוכל רחוב טיפוסי - הכירו את הארנצ'יני שמתנהג על תקן פלאפל איטלקי מלא גבינות שמוגש עם איולי צלפים
למפגשים של סוף הקיץ או לסדנת בישול אחרונה עם הילדים, אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה קינוח מושחת ב-10 דקות בלבד, שיבטיחו סיום קיץ מתוק במיוחד
שרה בונן, אשפית המטבח התימני מכינה השבוע את האוכל התימני הכי מזוהה עם העדה ומנת הדגל של חובבי הבצק: הג'חנון
אסף גרניט מכין טרטר טונה ועדשים עם לבנה ומלמד פטנט משוגע ושונה שמכינים עם עדשים ושכדאי לכם להכניס לאוסף הטכניקות הידוע
בעוגיות בריאות יש מינימום רגשות אשם ומקסימום הנאה. אורלי פלאי-ברונשטיין ממלאת אותן בכל טוב וממליצה לנשנש במאהל כפינוק, קינוח או תוסף אנרגיה
שלושה צעדים תימניים של שרה בונן מובילים לפינות הפחות מוכרות של המטבח חובב הפחמימות - 3 מתכונים חלביים בלי אף מילה על ג'חנון ומלאווח
כשהיא צרובה למחצה ומוגשת כמו במסעדה, השף אסף גרניט מכין טטאקי סינטה על תבשיל אורז במרינדה אסייתית מרגשת
בין הירקות שאוגוסט זו העונה שלהם נמצאת גם העגבניה. אורלי פלאי-ברונשטיין מנצלת את השפע ומכינה עגבניה ממולאת בקוסקוס
שרה בונן, אשפית המטבח התימני מכינה ג'עלה: ארוחה ליום צום, חג או שבת המורכבת ממנות משתנות. הפעם לומדים להכין סחוג, קציצות, סלט ומטעמי פול מצנעא
מנה צמחונית מלאה בקטניות, זה בדיוק מה שצריך בימים אלה. אסף גרניט מרוקן סלקים אדומים וחצופים וממלא בחיטה וגבינת עיזים
נתקעתם עם כמויות אורז לבן מארוחת שבת? אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה נשנושי אורז פריכים עם סלט אצות אסיאתי רענן
משפחת מרגילן הביאה את המתכונים מבוכרה והיום הם מכינים אורז מסורתי כמו שהסבתות היו מכינות. כתבת מתכונים רביעית
לא עוד סלט חסה מדובלל! השף אסף גרניט מכיר לכם את האנדיב ומשדך אותו לקינואה ולוויניגרט שמפניה מבעבע
מתוק או מלוח, במקל או בשבלול, בצק עלים מספק תעסוקה לילדים. אורלי פלאי-ברונשטיין אופה עם הילדים ומציעה פתרון יצירתי לנשנוש ולקבלת תואר שף קטן