גורמה בשחקים
השפים אביב משה ומאיר אדוני בנו את התפריט החדש בחברת יונייטד איירליינס שמוגש על קו תל אביב - ניו יורק. ומספרים איך שומרים על הטעם והסקס אפיל של האוכל גם בשחקים
השפים אביב משה ומאיר אדוני בנו את התפריט החדש בחברת יונייטד איירליינס שמוגש על קו תל אביב - ניו יורק. ומספרים איך שומרים על הטעם והסקס אפיל של האוכל גם בשחקים
ג'קי אזולאי מחברת בין בצק פריך מתוק לבין שכבה לימונית חמצמצה ומרעננת. את השילוב המנצח הזה היא מכסה בענני מרנג אוורירי ומגישה לכם פאי לימון ממכר
רוטב עגבניות וגבינת מוצרלה אולי הכי פופולריים כציפוי לפיצה, אבל ממש לא היחידים. ארז קומרובסקי אופה פיצה טבעונית בציפוי תפוחי אדמה שיגלה לכם עולם חדש
למעט הפלפל השחור כל חומרי הגלם הם מישראל. תכירו את דוק, מסעדה חדשה לאחים דוקטור שהיא גם מעבדה שעוסקת בניסויים באוכל מקומי