טריקים ושטיקים: גולאש עם הררי בצל שחום
סבתא מריקה הייתה אומרת שלגולאש טוב צריך בשר רך, פפריקה איכותית והררי בצל מטוגן היטב. במקום לעמוד ליד הכיריים 40 דקות, אורלי פלאי חושפת טריק לבצל שחום כהלכה ומכינה באמצעותו תבשיל גולאש חורפי מושלם
סבתא מריקה הייתה אומרת שלגולאש טוב צריך בשר רך, פפריקה איכותית והררי בצל מטוגן היטב. במקום לעמוד ליד הכיריים 40 דקות, אורלי פלאי חושפת טריק לבצל שחום כהלכה ומכינה באמצעותו תבשיל גולאש חורפי מושלם
השבוע בתוכנית, אבי קופץ לפרגן למסעדת על המים בהרצליה של השף הצעיר חביב משה. בהשראת המטבח הים תיכוני המהודק של המסעדה, קבלו מתכון מהיר לפילה דג במחבת עם סלסת עגבניות וזיתים
מצד אחד קרום זהוב, מצד שני מלית גבינתית מושחתת. מצד אחד ירקות ירוקים ומצד שני פרי מפתיע: מורן מזרחי מקפה מזרחי בירושלים מלמדת איך מכינים קיש מושלם