פרחים לחג: שושני בצק במילוי חבושים מארגנטינה
בעת מילוי המרמלדה וקיפול הבצק נוצרת למאפה צורה מרהיבה של פרח. גלאדיס גוטנמכר מכינה פסטליטוס דה ממבריז'ו בסגנון ארגנטינאי, מאפה שושנים חגיגי שיפאר את שולחן שבועות
בעת מילוי המרמלדה וקיפול הבצק נוצרת למאפה צורה מרהיבה של פרח. גלאדיס גוטנמכר מכינה פסטליטוס דה ממבריז'ו בסגנון ארגנטינאי, מאפה שושנים חגיגי שיפאר את שולחן שבועות
אבי ביטון מבקר אצל דילק, שמכינה את הבורקס הטורקי ששיגע בחודשים האחרונים את אזור המרכז. בהשראתה הוא מכין מאפה פילו במילוי תרד וגבינות
סנדביץ' הצ'וריפאן הדרום אמריקאי מנקז אליו את שתי האהבות הכי גדולות של ארגנטינה - אוכל וכדורגל. הבשלנית גלאדיס גוטנמכר מעניקה את המתכונים לרטבים שיעיפו את הצ'וריסו לשמיים
בצק עלים, ירקות וגבינת עיזים - זה כל מה שצריך למאפה פריך לשבועות שלא ישאיר את האורחים אדישים. אבי ביטון מפרגן לקונדיטוריה מדלן במודיעין ומתקתק בהשראתה מאפה פריך
גם אם לא גדלתם בארץ הקרניבורים הלטינית ארגנטינה, הבשלנית גלאדיס גוטנמכר תגלה לכם את כל הסודות להכנת האמפנדס, כיסוני הבצק המטוגנים שפותחים כל ארוחת בשרים
אבי ביטון מבקר במסעדת מיט אנד מיט במודיעין ומכין בהשראתה אסאדו ביתי, שמתחיל את דרכו בתנור ומסיים בצלייה שנותנת לו ניחוחות של מדורה
הסנדביצ'יה הכי לוהטת שאתם לא מכירים היא בכלל בבאר שבע - אבי ביטון קופץ לפינת אוכל ומכין בהשראתה סנדביץ' מייפל, חזה אווז ותפוחים