שבלולי שמרים במילוי מסקרפונה
שבלולי הבצק הרכים תופחים ונאפים בתוך אמבטיה של קרמל דבש ומייפל. נעמה אופה שבלולי שמרים ומסקרפונה שגדושים בקרמל, ויגרמו לכם ללקק את האצבעות והצלחת
שבלולי הבצק הרכים תופחים ונאפים בתוך אמבטיה של קרמל דבש ומייפל. נעמה אופה שבלולי שמרים ומסקרפונה שגדושים בקרמל, ויגרמו לכם ללקק את האצבעות והצלחת
בצק פאי פריך במילוי קרם לימון הוא הנחמה האולטימטיבית למי שאוהב גם חמוץ במתוק שלו. נעמה מכינה פאי לימון מתאילנד הרחוקה, ולחרוצים שבכם מציע לעטר אותו במרנג
בקונטרה מושלמת לאנשים שאוהבים רק אוכל רך, מגישה נעמה את המתכון שלה לעוגיות ביסקוטי, עם כמה טוויסטים שירימו אותה לשמיים - שילוב של שוקולד מריר, לבן, וניחוח הדרים עדין
מוזיקה בזמן אפייה יכולה להשפיע מאוד על התוצאה הסופית. נעמה נויהאוז אופה פאי במילוי קרמל מייפל, אגוזי מקדמיה ושוקולד צ'יפס, ומבקשת שתשימו דגש על הפסקול