- 1. מערבבים את כל חומרי המשרה בקערה שיכולה להכיל את העופות.
-
- 2. מנקים וממליחים את העופות היטב מכל צדדיו. שמים בקערה ומשרים כשעה.
-
- 3. מחממים תנור ל-250 מעלות.
-
- 4. משרים את האפונה והתירס במים רותחים כעשר דקות. מסננים.
-
- 5. שמים את הירקות והאורז בתבנית אפייה. מסדרים מעל את העופות. מפזרים פלפל, פפריקה וקליפת לימון. מכסים בנייר אלומיניום. אופים כ-40 דקות. מעבירים את התנור ל-190 מעלות ואופים עוד 20 דקות. מסירים את נייר האלומיניום ואופים עוד כ-15 דקות, או עד שהעוף מזהיב.
-
- אפשר להשתמש במיץ מלימון אחד מהול במים במקום במיץ תפוז, ואז להחליף את הקוניאק בליקר תפוזים. אפשר גם לגוון עם הירקות.