- 1. בקערת המיקסר, לערבב את השמרים, כף קמח, כף סוכר. להוסיף בהדרגתיות חצי כוס מים חמימים.
-
- 2. במחבת כבדה לחמם 3 כפות שמן זית. לטגן את הבצל הקצוץ עד שמאודה. להוסיף את עשבי התיבול למשך דקה, תוך ערבוב.
- להעביר לקערה, להוסיף את החלב החמים, כף מלח, פלפל שחור, פפריקה ולערבב.
-
- 3. לקערת השמרים שתפחו להוסיף תוך עירבול קמח, תערובת הבצל, 4 כפות שמן. לערבב עד לקבלת מרקם גמיש ולא דביק - להוסיף מים חמימים או קמח אם צריך. להניח את הבצק בקערה משומנת במעט שמן זית לתפיחה, כשעה עד שעתיים. להוציא אוויר ולהתפיח שוב.
- 4. לשמן תבנית בשמן זית. ליצור מהבצק כדורים, להניח במרווחים בתבנית למשך שעה לפחות. לפזר מעל מעט שמן זית וקצת מלח גס.
-
- 5. מחממים תנור ל-170 מעלות ומניחים בתחתית תבנית מלאה מים לקבלת אדים בזמן האפיה. אופים כ-15-17 דקות. לא לפתוח באמצע לבדיקה.