וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ספגטי בפלפלים

מתכון מאת: מיקלה דה פילפו מתוך מגזין על השולחן,

Default. Walla R&D, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • חומרים ל- 4 מנות
  • 400 גרם נידי או ספגטי
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 2 פלפלים ירוקים חתוכים לרצועות
  • 1 פלפל ריף אדום טרי חתוך דק (עם הזרעים)
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 10 עלי בזיליקום חתוכים דק
  • מלח לפי הטעם

אופן ההכנה

  • מטגנים את הפלפלים בשליש משמן הזית עד שהם משחימים היטב.
  • מרתיחים מים מומלחים בסיר גדול ומבשלים את הפסטה לפי הוראות יצרן. מסננים.
  • יוצקים לסיר את שאר שמן הזית, מוסיפים את הפסטה המסוננת ומערבבים מעל אש נמוכה מספר שניות.
  • מוסיפים את הפלפלים ואת הבזיליקום ומגישים מיד.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully