ספגטי בפלפלים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חומרים ל- 4 מנות
- 400 גרם נידי או ספגטי
- 1/2 כוס שמן זית
- 2 פלפלים ירוקים חתוכים לרצועות
- 1 פלפל ריף אדום טרי חתוך דק (עם הזרעים)
- 2 שיני שום קצוצות
- 10 עלי בזיליקום חתוכים דק
- מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
- מטגנים את הפלפלים בשליש משמן הזית עד שהם משחימים היטב.
- מרתיחים מים מומלחים בסיר גדול ומבשלים את הפסטה לפי הוראות יצרן. מסננים.
- יוצקים לסיר את שאר שמן הזית, מוסיפים את הפסטה המסוננת ומערבבים מעל אש נמוכה מספר שניות.
- מוסיפים את הפלפלים ואת הבזיליקום ומגישים מיד.