מרק בצל עם גבינה צהובה מגוררת
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 50 גרם מרגרינה
- 4-5 בצלים גדולים
- 3 כפות קמח
- 5 כוסות מים רתוחים
- 4 כפות אבקת מרק גדושות מומסות במים רותחים
- מלח ופלפל לפי הטעם
- 4 כפות יין לבן
- 200 גרם גבינה צהובה מגורדת
אופן ההכנה
- 1. חותכים את הבצלים לטבעות.
- 2. ממיסים בסיר את המרגרינה ומוסיפים את טבעות הבצל. מטגנים עד להזהבה.
- 3. מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב.
- 4. מוסיפים את המים הרתוחים ומערבבים, מוסיפים את אבקת המרק, המלח, הפלפל והיין ומבשלים כ-20 דק'.
- 5. מחלקים את המרק לקעריות הגשה וזורים על כל מנה חופן גבינה צהובה. מגישים.