וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לזניה צמחונית

מתכון פשוט וקל מאוד להכנה של לזניה ביתית צמחונית שתגרום לכולם ללקק את האצבעות

מתכון מאת: חופית,hofitd2@walla.co.il

60 דקות סה"כ,קל להכנה,1 יחידות,2 סועדים
לזניה צמחונית. ShutterStock
לזניה צמחונית

מצרכים למתכון

    • 1קופסאעלי לזניה
    • 1בצל קצוץ
    • 1עגבניה חתוכה לקוביות
    • 2קופסאותרסק עגבניות
    • גבינה צהובה מגורדת
    • 1קופסאשמנת מתוקה
    • קורטמלח
    • קורטסוכר

אופן ההכנה

איך מכינים לזניה צמחונית?

  • 1
    הכנת הרוטב: מטגנים את הבצל, מוסיפים את העגבניה החתוכה לקוביות. מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים. מוסיפים את השמנת המתוקה, מערבבים, מוסיפים את הסוכר והמלח ומביאים לרתיחה.
  • 2
    מכינים את הלזניה: מניחים בתבנית אפייה שכבה ראשונה של עלי לזניה כך שתמלא את כולה, מעליה שופכים שכבת רוטב ומפזרים שכבה אחידה של גבינה צהובה מגורדת. מכסים בעלי לזניה, ושוב רוטב ומסיימים בשכבה אחרונה של גבינה מגוררת (ללא עלה לזניה).
  • 3
    מכניסים לתנור למשך חצי שעה בחום של 180 מעלות עד להשחמה של הגבינה הצהובה למעלה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully