מתכונים חמים

לזניה צמחונית

מתכון פשוט וקל מאוד להכנה של לזניה ביתית צמחונית שתגרום לכולם ללקק את האצבעות

מתכון מאת: חופית,hofitd2@walla.co.il
  • 60 דקות סה"כ

  • קל להכנה

  • 1 יחידות

  • 2 סועדים

לזניה צמחונית (צילום: ShutterStock)

מחשבון המרות

מצרכים

    • 1 קופסאעלי לזניה
    • 1 בצל קצוץ
    • 1 עגבניה חתוכה לקוביות
    • 2 קופסאותרסק עגבניות
    • גבינה צהובה מגורדת
    • 1 קופסאשמנת מתוקה
    • קורטמלח
    • קורטסוכר
למחשבון המרה

אופן ההכנה

איך מכינים לזניה צמחונית?

  • 1הכנת הרוטב: מטגנים את הבצל, מוסיפים את העגבניה החתוכה לקוביות. מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים. מוסיפים את השמנת המתוקה, מערבבים, מוסיפים את הסוכר והמלח ומביאים לרתיחה.
  • 2מכינים את הלזניה: מניחים בתבנית אפייה שכבה ראשונה של עלי לזניה כך שתמלא את כולה, מעליה שופכים שכבת רוטב ומפזרים שכבה אחידה של גבינה צהובה מגורדת. מכסים בעלי לזניה, ושוב רוטב ומסיימים בשכבה אחרונה של גבינה מגוררת (ללא עלה לזניה).
  • 3מכניסים לתנור למשך חצי שעה בחום של 180 מעלות עד להשחמה של הגבינה הצהובה למעלה.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully