לזניה צמחונית

מתכון פשוט וקל מאוד להכנה של לזניה ביתית צמחונית שתגרום לכולם ללקק את האצבעות

מתכון מאת: חופית,hofitd2@walla.co.il
לזניה צמחונית. ShutterStock
לזניה צמחונית

מצרכים

    • 1 קופסאעלי לזניה
    • 1 בצל קצוץ
    • 1 עגבניה חתוכה לקוביות
    • 2 קופסאותרסק עגבניות
    • גבינה צהובה מגורדת
    • 1 קופסאשמנת מתוקה
    • קורטמלח
    • קורטסוכר

אופן ההכנה

איך מכינים לזניה צמחונית?

  • 1הכנת הרוטב: מטגנים את הבצל, מוסיפים את העגבניה החתוכה לקוביות. מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים. מוסיפים את השמנת המתוקה, מערבבים, מוסיפים את הסוכר והמלח ומביאים לרתיחה.
  • 2מכינים את הלזניה: מניחים בתבנית אפייה שכבה ראשונה של עלי לזניה כך שתמלא את כולה, מעליה שופכים שכבת רוטב ומפזרים שכבה אחידה של גבינה צהובה מגורדת. מכסים בעלי לזניה, ושוב רוטב ומסיימים בשכבה אחרונה של גבינה מגוררת (ללא עלה לזניה).
  • 3מכניסים לתנור למשך חצי שעה בחום של 180 מעלות עד להשחמה של הגבינה הצהובה למעלה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully