וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

דג הנסיכה בתנור

מה כבר צריך דג טוב שהולך אל התנור? שבסך הכל יהיו איתו שם קצת חברים שיעניקו לו מטעמיהם, כמו לימון, כוסברה, שום ואגוז מוסקט. את השאר הוא יעשה בעצמו.

מתכון מאת: אסתי חג''ג,msoe@microsoft.com

פילה דג. הילה קריב, מערכת וואלה! NEWS
פילה דג/הילה קריב

מצרכים למתכון

  • דג נסיכה
  • כוסברה
  • לימון טרי
  • שום
  • עלי דפנה
  • פפריקה מתוקה
  • כורכום
  • מלח ופלפל שחור
  • אגוז מוסקט
  • קינמון
  • מעט אבקת מרק עוף

אופן ההכנה

  • 1. שוטפים את הדג. מעבירים לתבנית משומנת במעט שמן זית ומעבירים לתנור בחום של 100 מעלות למשך 5 דקות.
  • 2. מתבלנים בפפריקה מתוקה, כורכום, מלח פלפל, אגוז מוסקט קינמון מרק עוף ומעבירים ל-5 דקות נוספות לתנור.
  • 3. חותכים את הלימון, קוצצים את הכוסברה ומוסיפים לדג יחד עם השום עלי דפנה. מעבירים לתנור למשך 30-40 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully