- 1. שוטפים את התותים ומסירים את העוקץ. מעבירים למיכל מעבד מזון ומעבדים למחית. משתמשים רק בכמות של שתיי שליש כוס מחית.
-
- 2. בקערת מערבל מקציפים את השמנת עם מחית התותים עד שהתערובת מתחילה להתעבות. מוסיפים את הסוכר בהדרגה, מעט בכל פעם, ומקציפים לקצפת נוקשה. מקפלים פנימה את הליקר. מחלקים בין הכוסות ומניחים במקרר עד להגשה.
-
- 3. הגשה: מקשטים כל כוס ב-2 תותים קטנים פרוסים למניפות, או בתותים מצופים בשוקולד.
-
- 4. מכינים תותים מצופים בשוקולד: בקערה בינונית ממיסים את השוקולד מעל לסיר עם אדים. טובלים כל מחצית תות בשוקולד המומס. נפטרים מעודפי שוקולד על דופן הקערה ומניחים מעל תבנית מרופדת בנייר אפייה, עד שהשוקולד מתייצב ומתקשה.