עוגיות חמאה זהובות ופריכות

עוגיות חמאה זהובות, פריכות ונמסות בפה הן תמיד פינוק עבור גדולים וקטנים כאחד. מתכון קל ופשוט שתמיד מצליח. עכשיו בוואלה! אוכל. הכנסו >>>

מתכון מאת: מערכת וואלה! אוכל
עוגיות חמאה. ShutterStock
עוגיות חמאה שתמיד מצליחות

מצרכים

    • 350 גרםקמח תופח (1/2 2 כוסות או חבילה קטנה)
    • 150 גרםחמאה רכה חתוכה לקוביות
    • 1 ביצה
    • 2 חלמונים
    • 1 כוססוכר
  • לקישוט

    • אבקת סוכר

אופן ההכנה

איך מכינים עוגיות חמאה זהובות ופריכות?

  • 1מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות
  • 2מערבבים את כל החומרים בקערה ולשים עד שמתקבל בצק אחיד. בשלב זה מומלץ לעטוף את הבצק בניילון נצמד, לשטח ולהכניס למקרר לחצי שעה עד שעה.
  • 3מרדדים את הבצק על משטח מקומח או על גבי נייר אפיה מקומח קלות, לעלה בעובי חצי ס"מ. חותכים בבצק עוגיות בחותכן עוגיות (צורות ).
  • 4מסדרים את העוגיות ברווחים ,בתבנית מרופדת בנייר אפיה.
  • 5אופים כ-15 דקות עד שהעוגיות מזהיבות מעט.
  • 6כשהן מתקררות ניתן לפדר באבקת סוכר או למלא כל שתי עוגיות בריבה וליצור סנדוויץ'.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully