וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

תפוח אדמה אפוי במילוי קשקבל ויוגורט

תפוח אדמה בקשקבל ויוגורט.
תפוח אדמה בקשקבל ויוגורט

מצרכים למתכון

  • ל- 5 מנות
  • 5 תפוחי אדמה גדולים מזן דזירה (תפ"א אדומים)
  • 250 גר' יוגורט עיזים טבעי
  • 250 גר' פתיתי קשקבל
  • מלח, פלפל
  • 1 שן שום כתושה
  • קורט אורגנו יבש
  • 1/2 ק"ג מלח גס
  • 1/2 כף קמח

אופן ההכנה

  • 1. אופים את תפוחי האדמה בקליפתם בתבנית על גבי שיכבה של מלח גס בתנור חם 180 מעלות למשך 40-50 דקות (אפייה על מלח גס יוצרת אפקט דומה לתפוח אדמה שניצלה במדורה).
  • 2. במקביל מערבבים בקערה את היוגורט עם 3/4 מכמות הקשקבל מתבלים במלח, פלפל, שום ואורגנו ומוסיפים את הקמח.
  • 3. יוצרים כיס עמוק בתפוחי האדמה וממלאים בתערובת הקשקבל, מפזרים מעל את יתרת הגבינה ואופים 7-8 דקות נוספות בתנור חם על חום עליון להקרמה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully