וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ניו אינגלנד בויילד דינר

השף יוסי אסרף ממסעדת "פורטרהאוס" עם מתכון מושלם ליום חורף גשום, של ארוחה שכולה בסיר אחד: מרק של קורנדביף, שפע של ירקות, ובירה כהה שמעניקה מרירות משובחת.

מתכון מאת: מערכת וואלה

נזיד פורטר. שי בן אפריים,
נזיד פורטר/שי בן אפריים

מצרכים למתכון

  • לקורנדביף
  • 500 גרם חזה בקר נקי
  • 1 ליטר מים
  • 200 גרם מלח
  • 50 גרם סוכר
  • 10 עלי דפנה
  • 5 פלפל אנגלי
  • למרק:
  • 500 גרם קורנדביף בקוביות
  • 4 כפות חמאה
  • 4 עלי דפנה
  • 3 פלפל אנגלי
  • 2 גרגר ערער (אופציונלי)
  • 2 גזרים פרוסים
  • 4 תפו"א קלוף וחתוך לקוביות
  • 2 מקלות סלרי קצוצים
  • צרור טימין
  • כרוב לבן קצוץ דק דק
  • 660 מ"ל בירה "פורטר" (או כל בירה אחרת)
  • כפית פלפל שחור
  • מים לכיסוי

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את הקורנדביף (יום לפני): מעבירים את הבשר לכלי גדול ושופכים פנימה את כל המרכיבים.
  • 2. בעזרת פחית שימורים או משהו כבד אחר דואגים שהבשר יישאר שקוע ומניחים לו 24 שעות.
  • 3. מכינים את המרק: בסיר כבד מטגנים בחמאה את הירקות, הבשר והתבלינים.
  • 4. מוסיפים את הבירה ומאדים 5 דקות.
  • 5. מוסיפים מים עד כיסוי של 4 ס"מ מעל קו החומרים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים 3 שעות על אש נמוכה.
  • 6. טועמים ומתקנים מליחות אם צריך.
  • 7. מגישים: בקערת מסדרים גזרים, תפו"א, כרוב ובשר ומעל מוזגים מרק חם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully