- 1. מחממים תנור ל-160 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
-
- 2. קוצצים את הפירות היבשים (3 דקות).
-
- 3. מערבבים את החומרים למעט האגוזים והפירות לקבלת תערובת אחידה (2 דקות). מוסיפים אגוזים ופירות יבשים ומטמיעים אותם בבצק באופן שווה (דקה).
-
- 4. בידיים מקומחות יוצרים 2 כיכרות ומניחים בשני קצוות של תבנית מרופדת בנייר אפייה, כדי שלא יידבקו זו לזו (2 דקות).
- אופים (20 דקות) עד שהכיכרות מוצקות. מצננים.
-
- 5. פורסים את הכיכרות בעזרת סכין של לחם ומניחים על רשת התנור. מייבשים (10 דקות) עד שהפרוסות מתחילות להזהיב. מצננים ושומרים בכלי אטום.
-
- טיפים לשדרוג:
- אם רוצים עוגיות ארוכות במיוחד פורסים את הגלילה באלכסון.
-
- ביסקוטי מצופה ממיסים 100 גרם שוקולד (מריר, חלב או לבן) עם כף שמן וטובלים את העוגיות המוכנות בתערובת. מניחים על נייר אפייה לייבוש.
-
- מתבלים את הבצק של הביסקוטי בחצי כפית קינמון או הל או חוויאג' לקפה.
-
- מוסיפים לבצק כוס שוקולד צ'יפס