פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      ביסקוטי פירות יבשים עם שדרוג למשקיענים

      9 מדרגים / 3.5 כוכבים

      ביסקוטי פירות יבשים (דנה מאירזון)
      ביסקוטי פירות יבשים (דנה מאירזון)

      מצרכים

      • ל-2 גלילות (60 עוגיות):
      • 3/4 2 כוסות קמח תופח
      • 1/2 1 כוסות סוכר
      • קליפת תפוז מגוררת
      • 4 ביצים
      • כף ליקר כמו אמרטו או קוואנטרו (לא חובה)
      • 1 כוס תערובת אגוזים (פיסטוק, מלך, שקד ולוז)
      • 2 כוסות תערובת פירות יבשים

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים תנור ל-160 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
      • 2. קוצצים את הפירות היבשים (3 דקות).
      • 3. מערבבים את החומרים למעט האגוזים והפירות לקבלת תערובת אחידה (2 דקות). מוסיפים אגוזים ופירות יבשים ומטמיעים אותם בבצק באופן שווה (דקה).
      • 4. בידיים מקומחות יוצרים 2 כיכרות ומניחים בשני קצוות של תבנית מרופדת בנייר אפייה, כדי שלא יידבקו זו לזו (2 דקות).
      • אופים (20 דקות) עד שהכיכרות מוצקות. מצננים.
      • 5. פורסים את הכיכרות בעזרת סכין של לחם ומניחים על רשת התנור. מייבשים (10 דקות) עד שהפרוסות מתחילות להזהיב. מצננים ושומרים בכלי אטום.
      • טיפים לשדרוג:
      • אם רוצים עוגיות ארוכות במיוחד פורסים את הגלילה באלכסון.
      • ביסקוטי מצופה – ממיסים 100 גרם שוקולד (מריר, חלב או לבן) עם כף שמן וטובלים את העוגיות המוכנות בתערובת. מניחים על נייר אפייה לייבוש.
      • מתבלים את הבצק של הביסקוטי בחצי כפית קינמון או הל או חוויאג' לקפה.
      • מוסיפים לבצק כוס שוקולד צ'יפס

      עוד מתכוני קפה

      ביסקוטי פירות יבשים עם שדרוג למשקיענים
      הולך טוב עם בירה...
      אזהרה: מכיל אלכוהול - מומלץ להימנע משתייה מופרזת

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -