- 1. מביאים לסף רתיחה את השמנת המתוקה ויוצקים על השוקולד המריר. מערבבים עד להמסה מוחלטת של השוקולד. משאירים מחוץ למקרר למשך כשעה או עד התקשות חלקית של השוקולד.
-
- 2. מקציפים חלבונים עם 1/3 כוס סוכר למשך דקה במהירות גבוהה, עד קבלת קצף רך ולא יציב מידי (מרקם של "קצף גילוח").
-
- 3. מנפים לקערה נפרדת אבקת סוכר, אבקת שקדים וקקאו ומערבבים.
-
- 4. מקפלים אל תוך קצף החלבונים את החומרים היבשים המנופים, בעזרת מרית עד קבלת תערובת תפוחה וסמיכה.
-
- 5. מעבירים את התערובת לשק זילוף. מניחים נייר אפייה על גבי תבנית אפייה ומזלפים בעזרת שק זילוף את התערובת לעיגולים קטנים. אמורות להיות 90 עוגיות בתבנית.
-
- 6. אופים 15 דקות בתנור שחומם לטמפרטורה של 160 מעלות. מקררים לטמפ' החדר.
-
- 7. הופכים חצי מכמות העוגיות ומזלפים לתוכן מן המילוי. מכסים בשארית העוגיות הנותרות.
-
- 8. שומרים בכלי אטום מחוץ למקרר עד 10 ימים.