- 1. שמים את הביצים והסוכר בקערה וטורפים כמה שניות במטרפה או במיקסר, עד לקבלת תערובת בהירה. מוסיפים שמן, דבש ובירה שחורה ומערבבים היטב. מוסיפים את התפוחים וטורפים היטב.
-
- 2. מנפים לקערה נפרדת את הקמח, אבקת האפייה והמלח ומוסיפים לעיסה שבקערה. מערבבים, מוסיפים את התבלינים, מערבבים שוב ומשהים בטמפרטורת החדר כ-15 דקות.
-
- 3. בינתיים מחממים את התנור לחום בינוני (170 מעלות). משמנים את התבניות ומרפדים אותן בניירות אפייה.
-
- 4. מערבבים את העיסה שבקערה פעם נוספת ויוצקים לתבניות, מפזרים את האגוזים מעל. אופים 25 דקות ב-170 מעלות ועוד כ-20-30 דקות ב-160 מעלות, עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי. מצננים.