וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קרפצ'יו סינטה ונוגטין

נוגטין הוא חומר נפלא העשוי משקדים, ועומר מילר, שף מסעדות "חדר האוכל" ו"שולחן" הנהדרות מתל אביב מראה לכם איך ניתן לשדכו לקרפצ'יו סינטה.

מתכון מאת: עומר מילר, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • ל-6 מנות:
  • 200 גרם סינטה עגל
  • צרור ארוגולה
  • מעט בלסמי מיושן
  • 1/2 כוס נוגטין פקאן
  • שמן זית
  • מיץ לימון
  • מלח גס
  • פלפל שחור

אופן ההכנה

  • 1. פורסים את הבשר דק ככל האפשר ומשטחים בין שני ניירות אפייה.
  • 2. מסדרים על כל פרוסה מעט ארוגולה ונוגטין פקאן.
  • 3. מתבלים ומזליפים מעט שמן זית.
  • 4. מגלגלים את הבשר לגליל יפה ומניחים בצלחת הגשה
  • מזלפים שמן זית, לימון ובלסמי.
  • טרטר דניס

  • טרטר סינטה טלה

  • טטאקי פילה בקר

  • תבשיל אסאדו וקולורבי

  • סינייה קבבים וירקות צלויים

  • קציצות בקר, הודו וירקות בתנור

  • צלי בשר פיקנטי

  • לחמניות ממולאות בשר

  • פסטלים מטורטיות בקלי קלות

  • פסטרמה ביתית בקלות

  • ממולאים - כרוב ממולא בשר ואורז בקלי קלות

  • לחם מדופדף ממולא בשר וטחינה

  • אושפלאו משפחתי

  • הקציצות הכי טעימות שיש

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully