קרפצ'יו סינטה ונוגטין
נוגטין הוא חומר נפלא העשוי משקדים, ועומר מילר, שף מסעדות "חדר האוכל" ו"שולחן" הנהדרות מתל אביב מראה לכם איך ניתן לשדכו לקרפצ'יו סינטה.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-6 מנות:
- 200 גרם סינטה עגל
- צרור ארוגולה
- מעט בלסמי מיושן
- 1/2 כוס נוגטין פקאן
- שמן זית
- מיץ לימון
- מלח גס
- פלפל שחור
אופן ההכנה
- 1. פורסים את הבשר דק ככל האפשר ומשטחים בין שני ניירות אפייה.
- 2. מסדרים על כל פרוסה מעט ארוגולה ונוגטין פקאן.
- 3. מתבלים ומזליפים מעט שמן זית.
- 4. מגלגלים את הבשר לגליל יפה ומניחים בצלחת הגשה
- מזלפים שמן זית, לימון ובלסמי.