וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קרפצ'יו סינטה ונוגטין

נוגטין הוא חומר נפלא העשוי משקדים, ועומר מילר, שף מסעדות "חדר האוכל" ו"שולחן" הנהדרות מתל אביב מראה לכם איך ניתן לשדכו לקרפצ'יו סינטה.

מתכון מאת: עומר מילר, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • ל-6 מנות:
  • 200 גרם סינטה עגל
  • צרור ארוגולה
  • מעט בלסמי מיושן
  • 1/2 כוס נוגטין פקאן
  • שמן זית
  • מיץ לימון
  • מלח גס
  • פלפל שחור

אופן ההכנה

  • 1. פורסים את הבשר דק ככל האפשר ומשטחים בין שני ניירות אפייה.
  • 2. מסדרים על כל פרוסה מעט ארוגולה ונוגטין פקאן.
  • 3. מתבלים ומזליפים מעט שמן זית.
  • 4. מגלגלים את הבשר לגליל יפה ומניחים בצלחת הגשה
  • מזלפים שמן זית, לימון ובלסמי.
  • טרטר דניס

  • טרטר סינטה טלה

  • טטאקי פילה בקר

  • צלי בשר פיקנטי

  • מלפוף ממולא

  • סלק ממולא בשר מפורק

  • סיר אסאדו בקלי קלות

  • מרק חרירה צעד אחר צעד

  • פלפלים קלויים ממולאים

  • בורקס בשר

  • ארטישוק ממולא

  • קציצות בקר ושעועית ירוקה

  • מרק גולאש מושלם

  • ארוחה ב-10 דקות: סלט ירקות פריך עם שייטל צרוב

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully