פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      קרפצ'יו סינטה ונוגטין

      נוגטין הוא חומר נפלא העשוי משקדים, ועומר מילר, שף מסעדות "חדר האוכל" ו"שולחן" הנהדרות מתל אביב מראה לכם איך ניתן לשדכו לקרפצ'יו סינטה.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      מצרכים

      • ל-6 מנות:
      • 200 גרם סינטה עגל
      • צרור ארוגולה
      • מעט בלסמי מיושן
      • 1/2 כוס נוגטין פקאן
      • שמן זית
      • מיץ לימון
      • מלח גס
      • פלפל שחור

      אופן ההכנה

      • 1. פורסים את הבשר דק ככל האפשר ומשטחים בין שני ניירות אפייה.
      • 2. מסדרים על כל פרוסה מעט ארוגולה ונוגטין פקאן.
      • 3. מתבלים ומזליפים מעט שמן זית.
      • 4. מגלגלים את הבשר לגליל יפה ומניחים בצלחת הגשה
      • מזלפים שמן זית, לימון ובלסמי.

      עוד מתכוני בשר

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -