קרפצ'יו סינטה ונוגטין

נוגטין הוא חומר נפלא העשוי משקדים, ועומר מילר, שף מסעדות "חדר האוכל" ו"שולחן" הנהדרות מתל אביב מראה לכם איך ניתן לשדכו לקרפצ'יו סינטה.

מתכון מאת: עומר מילר, מערכת וואלה!

מצרכים

  • ל-6 מנות:
  • 200 גרם סינטה עגל
  • צרור ארוגולה
  • מעט בלסמי מיושן
  • 1/2 כוס נוגטין פקאן
  • שמן זית
  • מיץ לימון
  • מלח גס
  • פלפל שחור

אופן ההכנה

  • 1. פורסים את הבשר דק ככל האפשר ומשטחים בין שני ניירות אפייה.
  • 2. מסדרים על כל פרוסה מעט ארוגולה ונוגטין פקאן.
  • 3. מתבלים ומזליפים מעט שמן זית.
  • 4. מגלגלים את הבשר לגליל יפה ומניחים בצלחת הגשה
  • מזלפים שמן זית, לימון ובלסמי.
  • טרטר דניס

  • טרטר סינטה טלה

  • טטאקי פילה בקר

  • כתף עגל בערמונים ובצלצלים מתוקים

  • מסאחן עוף

  • סטייק ברזילאי

  • בצלים ממולאים בשר ופריקי

  • אוסובוקו מילאנזה

  • פאד קפראו (קפאו)

  • עוף מוקפץ בטריאקי

  • צלי בשר בערמונים ותמר צהוב

  • קדירת פאלדה עגל עם פריקי ותמרים

  • אסאדו על העצם לצד ירקות שורש

  • סיר אסאדו וחבושים

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully