וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קרפצ'יו סינטה ונוגטין

נוגטין הוא חומר נפלא העשוי משקדים, ועומר מילר, שף מסעדות "חדר האוכל" ו"שולחן" הנהדרות מתל אביב מראה לכם איך ניתן לשדכו לקרפצ'יו סינטה.

מתכון מאת: עומר מילר, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • ל-6 מנות:
  • 200 גרם סינטה עגל
  • צרור ארוגולה
  • מעט בלסמי מיושן
  • 1/2 כוס נוגטין פקאן
  • שמן זית
  • מיץ לימון
  • מלח גס
  • פלפל שחור

אופן ההכנה

  • 1. פורסים את הבשר דק ככל האפשר ומשטחים בין שני ניירות אפייה.
  • 2. מסדרים על כל פרוסה מעט ארוגולה ונוגטין פקאן.
  • 3. מתבלים ומזליפים מעט שמן זית.
  • 4. מגלגלים את הבשר לגליל יפה ומניחים בצלחת הגשה
  • מזלפים שמן זית, לימון ובלסמי.
  • טרטר דניס

  • טרטר סינטה טלה

  • טטאקי פילה בקר

  • בצלים ממולאים בשר ופריקי

  • לחם מחבת מרוקאי במילוי בשר

  • מרק רגל עם במיה

  • סינייה קבבים וירקות צלויים

  • הקציצות הכי טעימות שיש

  • פסטרמה ביתית בקלות

  • קוסה מחשי: קישואים ממולאים בשר

  • גולאש בשר עם פטריות ובצקניות

  • כדורי בשר

  • בורקס בשר

  • פסטלים מטורטיות בקלי קלות

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully