וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קרפצ'יו סינטה ונוגטין

נוגטין הוא חומר נפלא העשוי משקדים, ועומר מילר, שף מסעדות "חדר האוכל" ו"שולחן" הנהדרות מתל אביב מראה לכם איך ניתן לשדכו לקרפצ'יו סינטה.

מתכון מאת: עומר מילר, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • ל-6 מנות:
  • 200 גרם סינטה עגל
  • צרור ארוגולה
  • מעט בלסמי מיושן
  • 1/2 כוס נוגטין פקאן
  • שמן זית
  • מיץ לימון
  • מלח גס
  • פלפל שחור

אופן ההכנה

  • 1. פורסים את הבשר דק ככל האפשר ומשטחים בין שני ניירות אפייה.
  • 2. מסדרים על כל פרוסה מעט ארוגולה ונוגטין פקאן.
  • 3. מתבלים ומזליפים מעט שמן זית.
  • 4. מגלגלים את הבשר לגליל יפה ומניחים בצלחת הגשה
  • מזלפים שמן זית, לימון ובלסמי.
  • טרטר דניס

  • טרטר סינטה טלה

  • טטאקי פילה בקר

  • מלפוף ממולא

  • מרק בשר ויין אדום

  • סלק ממולא בשר מפורק

  • קציצות כפתה עם ממרח שעועית לבנה

  • ארוחה ב-10 דקות: סלט ירקות פריך עם שייטל צרוב

  • לחמניות בשר מרוקאיות

  • סינייה קבבים וירקות צלויים

  • רוטב בולונז קלאסי

  • פסטרמה ביתית בקלות

  • מרק זנב שור

  • טרטר בקר ישראלי על פיתה קרועה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully