צ'אטני קליפות אבטיח
צ'אטני קליפות אבטיח (צילום: נמרוד סונדרס)
מחשבון המרות
- 2 כוסות קליפת אבטיח ללא החלק הירוק חתוכות דק
- 3/4 כוס סוכר
- 3/4 כוס חומץ תפוחים
- 1/2 פלפל ירוק חריף
- 3 ס"מ ג'ינג'ר קצוץ
- 15 שיני שום פרוסות
- חופן עלי כוסברה
- 1. מבשלים את כל מרכיבי הצ'אטני למעט הכוסברה למשך שעתיים על להבה נמוכה.
- 2. מסירים מהאש ומוסיפים את הכוסברה.
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה