פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      נזיד בשר

      השף אריאל כהן ממסעדת הבשרים NG מכין נזיד שיחמם את הערבים הקרירים

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      מדריך בשריםNG (נמרוד סונדרס)
      מדריך בשריםNG (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • ל-4 מנות:
      • 1 ק''ג בשר אונטר ריב חתוך לקוביות
      • 1 בצל חתוך לקוביות
      • 4 שיני שום עם הקליפה
      • 4 עגבניות חתוכות לרבעים
      • אורגנו
      • 1 קולורבי חתוך לקוביות
      • 1 סלק קלוף וחתוך לקוביות
      • 2 כפיות סוכר
      • מלח
      • פלפל

      אופן ההכנה

      • 1.מחממים סיר על גבי להבה ומשחימים בו את הבשר עם מלח ופלפל.אופן הכנה:
      • 2.מוסיפים את הבצל ומערבבים קלות.
      • 3.לאחר שהבצל הופך שקוף מוסיפים את שאר הירקות.
      • 4.מאדים את תערובת הירקות והבשר כ10 דקות ללא הוספת נוזלים, על מנת שהבשר והירקות יגירו נוזלים.
      • 5.לאחר כ-10 דקות מוסיפים מים עד לכיסוי התוכן שבסיר, ומבשלים על אש נמוכה 3 שעות.

      עוד מתכוני בשר

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -