בקר מוקפץ עם ירקות ואורז

גרסה ביתית שגם הילדים יאהבו

מתכון מאת: אורלי פלאי ברונשטיין, מערכת וואלה!
בקר מוקפץ עם אורז של אורלי פלאי. נמרוד סונדרס
בקר מוקפץ עם אורז של אורלי פלאי

מצרכים

  • ל-4 מנות:
  • 350 גרם סינטה בקר חתוך לרצועות
  • 1 בצל פרוס דק
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1/2 כפית ג'ינג'ר מגורר
  • 2 כפות שמן
  • 1 גזר חתוך לרצועות
  • 1 כוס כרוב חתוך לרצועות
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 1 כף רוטב סויה מתוקה (להשיג בחנויות האסייתיות המתמחות ובשווקים ובחלק מרשתות השיווק)
  • 1 כפית-כף רוטב צ'ילי
  • 4 כוסות אורז מבושל

אופן ההכנה

  • 1. מחממים ווק עם כף שמן ומקפיצים את הבצל עם שום וג'ינג'ר עד שעולה ריח.
  • 2. מוסיפים את הגזר והכרוב, מוסיפים כף סויה ומקפיצים עוד דקותיים. מוציאים לצלחת.
  • 3. מוסיפים כף שמן לווק החם ומקפיצים את הבקר דקה-שתיים, מחזירים את הירקות, מוסיפים אורז מבושל, שני סוגי סויה ורוטב צ'ילי ומערבבים יחד לספיגת הטעמים באורז.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully