וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פלפלים ממולאים במקרוני אנד צ'יז

המאכל הפופולרי מקרוני אנד צ'יז נכנס לתוך כלי הגשה אישי בצורת פלפל אדום. המנה הזאת תייצר טעמים וריחות נפלאים והבונוס: היא כי קלה להגשה שיש

מתכון מאת: רות אוליבר, מערכת וואלה

פלפלים ממולאים. נמרוד סונדרס
פלפלים ממולאים

מצרכים למתכון

  • ל-10 מנות
  • 10 פלפלים אדומים מרוקנים למילוי
  • 5 כפות שמן זית
  • 1 קופסא פסטה קצרה חלולה (500 גרם) מבושלת לפי הוראות היצרן
  • 75 גרם חמאה מומסת
  • 1 קופסה גבינת קוטג'
  • 1 כוס צ'דר מגוררת על פומפייה
  • 1/2 כוס גבינת קשקבל מגוררת
  • 2 ביצים טרופות
  • 1 כוס שמנת מתוקה
  • מלח
  • פלפל
  • 4 כפות פנקו (פירורי לחם גסים)
  • 3 כפות פרמזן מגורר

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל180 מעלות.
  • 2 משמנים תבנית פיירקס, מורחים ומשמנים את הפלפלים היטב בעזרת מברשת מבחוץ ומניחים בתבנית.
  • 3. מעבירים את הפסטה המסוננת לקערה. יוצקים מעל חמאה מומסת, קוטג', צ'דר, קשקבל, ביצים טרופות, שמנת מתוקה, מלח ופלפל מערבבים.
  • 4. ממלאים את הפלפלים.
  • 5. מערבבים פירורי לחם עם פרמזן. מפזרים מעל כל פלפל ואופים 35 דקות. מגישים חם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully