ריבת אתרוגים
מתכון לריבה מדהימה, מתוקה וטעימה מהפרי הכי מיוחד שיש
- 30 דקות עבודה
- שעתיים וחצי סה"כ
- קל להכנה
מצרכים
מצרכים
- ½ ק״גאתרוגים חתוכים לקוביות
- ½2 כוסותסוכר
- 3 כוסותמים
- 1 ענףקינמון
- לטבלת המרות לחצו כאן >
אופן ההכנה
איך מכינים ריבת אתרוגים?
- 1חולטים את האתרוגים מספר דקות במים רותחים ושופכים את המים.
- 2בסיר עמוק ממלאים מים חדשים (לא את המים שכבר השתמשנו בהם כיוון שהם ספגו מרירות) ומוסיפים את האתרוגים הסוכר ומקלות הקינמון ומביאים לרתיחה
- 3מנמיכים את הלהבה ומבשלים שעתיים וחצי-שלוש, מדי פעם מערבבים. מבשלים עד לקבלת צבע קרמל בהיר, אם יש צורך מוסיפים מעט מים.
- 4מצננים ומעבירים צנצנת נקייה ומעוקרת. בתאבון!