מתכונים חמים

ספגטי עגבניות בסיר אחד

אל תיבהלו מכמות הנוזלים במתכון, ואין שום צורך לסנן בסוף. הפסטה כאן, בדומה לפתיתים, סופגת את רוב הנוזלים ואת טעמי הרוטב, ובסוף התהליך אתם נשארים עם פסטה רכה ומלאת טעם.

מתכון מאת: אורלי פלאי ברונשטיין, מערכת וואלה!
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

פסטה ברוטב עגבניות של אורלי פלאי (צילום: נמרוד סונדרס)

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-4 מנות:
  • 1 חבילת (500 גרם) ספגטי
  • 3-4 עגבניות קצוצות או פחית שימורי עגבניות קצוצות (400 גרם)
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 1 בצל קצוץ דק
  • 2-3 שיני שום כתושות
  • 1 ליטר מים או מרק צח
  • מלח
  • פלפל
  • מעט צ'ילי גרוס
  • 3 כפות שמן זית
  • 4 גבעולי בזיליקום
  • להגשה:
  • עלים מ-3 גבעולי בזיליקום
  • פירורי גבינת פטה להגשה
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מכניסים את כל החומרים לסיר גדול שיוכל להכיל את כל החומרים (סיר לבישול פסטה יתאים). מכסים ומביאים לרתיחה, טועמים ומוודאים שהנוזל מספיק מלוח. מכסים ומבשלים על אש קטנה 10 דקות, ומדי פעם מערבבים, עד שהמים נספגים והפסטה רכה.
  • 2. מגישים עם תוספת של עלי בזיליקום טריים וגבינת פטה עזים מפוררת.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully