עוגיות וניל נימוחות כמו פעם

מתכון קל להכנה לעוגיות נימוחות בטעם וניל של פעם - תמיד טוב שיש קופסא מהן במזווה

מתכון מאת: מירב שיינר- דנצ'נקו, מערכת וואלה!
עוגיות אינסטנט פודינג וניל. נמרוד סונדרס
עוגיות אינסטנט פודינג וניל

מצרכים

  • כמות: 36 עוגיות
  • 245 גרם קמח (3/4 1 כוסות)
  • 60 גרם אבקת סוכר (1/2 כוס)
  • 70 גרם אבקת אינסטנט פודינג וניל (1/2 כוס)
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 250 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות

אופן ההכנה

  • 1. מכניסים את כל החומרים לפי סדר הופעתם כאן, לתוך קערת מעבד מזון עם להב מתכת ומעבדים תחילה כמה שניות בפולסים. לאחר מכן מעבדים כדקה על מהירות בינונית.
  • 2. מוציאים את הבצק מן הקערה ומתחילים לקרוץ פיסות בצק בעזרת כפית קטנה. מגלגלים לכדור ומניחים על תבנית מרופדת נייר אפיה, במרחק 2 ס"מ אחת מהשניה.
  • 3. נוטלים מזלג קטן ומקמחים אותו מעט. משטחים את העוגיות עם המזלג המקומח כך שיווצרו פסים למעלה.
  • 4. מחממים תנור ל-180 מעלות על מצב טורבו ומכניסים את שתי התבניות לאפייה בת 15 דקות. העוגיות מתרחבות מעט ומקבלות גוון זהוב בהיר.
  • 5. מוציאים מן התנור ומצננים כ-10 דקות בתוך התבניות.
  • 6. מניחים את העוגיות המוכנות על צלחת הגשה ובוזקים מעל מעט אבקת סוכר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully