- 1. מכניסים את כל החומרים לפי סדר הופעתם כאן, לתוך קערת מעבד מזון עם להב מתכת ומעבדים תחילה כמה שניות בפולסים. לאחר מכן מעבדים כדקה על מהירות בינונית.
-
- 2. מוציאים את הבצק מן הקערה ומתחילים לקרוץ פיסות בצק בעזרת כפית קטנה. מגלגלים לכדור ומניחים על תבנית מרופדת נייר אפיה, במרחק 2 ס"מ אחת מהשניה.
-
- 3. נוטלים מזלג קטן ומקמחים אותו מעט. משטחים את העוגיות עם המזלג המקומח כך שיווצרו פסים למעלה.
-
- 4. מחממים תנור ל-180 מעלות על מצב טורבו ומכניסים את שתי התבניות לאפייה בת 15 דקות. העוגיות מתרחבות מעט ומקבלות גוון זהוב בהיר.
-
- 5. מוציאים מן התנור ומצננים כ-10 דקות בתוך התבניות.
-
- 6. מניחים את העוגיות המוכנות על צלחת הגשה ובוזקים מעל מעט אבקת סוכר.