פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סלט פנצנלה עם לחם מאתמול

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      מתכונים איטלקיים של מסעדת פורטו (דרור עינב)
      מתכונים איטלקיים של מסעדת פורטו (דרור עינב)

      מצרכים

      • 1 פלפל אדום קלוי וקלוף, קרוע לרצועות ארוכות ולא אחידות
      • 2 פרוסות לחם יבש - חתוך או קרוע לקוביות די גדולות, מתובל בשמן זית ומעט מלח וקלוי בתנור עד להזהבה קלה
      • 1 מקל סלרי אמריקאי חתוך לפרוסות דקות
      • 2 עגבניות אדומות, לא רכות מדי חתוכות לקוביות גדולות
      • 1 מלפפון קלוף וחתוך לקוביות גדולות
      • 1 בצל סגול קטן פרוס לרצועות דקות
      • חופן זיתי טאסוס וקלמטה מגולענים
      • 1 כפית צלפים (לא חובה)
      • חופן עלי בזיליקום
      • 4 יחידות אנשובי ( לא חובה)
      • 5 כפות שמן זית
      • 2 כפות חומץ בן יין לבן או אדום
      • קורט מלח
      • קורט פלפל שחור גרוס
      • 2\1 כפית גרידת לימון
      • 1 שמנת חמוצה של פעם

      אופן ההכנה

      • 1. בקערה גדולה שמים את הירקות, הזיתים, הצלפים והאנשוביץ מתבלים בשמן זית, מלח, פלפל, חומץ בן יין, ומערבבים היטב.
      • 2. מערבבים את השמנת החמוצה עם גרידת הלימון למרקם חלק.
      • 2. בתחתית כל צלחת אישית שמים מעט מהשמנת החמוצה עם גרידת הלימון ובעזרת כף (בתנועות סיבוביות, כמו חומוס) מורחים את השמנת ושמים מעל במרכז את הסלט.

      עוד מתכוני סלטים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -