וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט פנצנלה עם לחם מאתמול

מתכון מאת: אילן חפץ, מערכת וואלה

מתכונים איטלקיים של מסעדת פורטו. דרור עינב
מתכונים איטלקיים של מסעדת פורטו

מצרכים למתכון

  • 1 פלפל אדום קלוי וקלוף, קרוע לרצועות ארוכות ולא אחידות
  • 2 פרוסות לחם יבש - חתוך או קרוע לקוביות די גדולות, מתובל בשמן זית ומעט מלח וקלוי בתנור עד להזהבה קלה
  • 1 מקל סלרי אמריקאי חתוך לפרוסות דקות
  • 2 עגבניות אדומות, לא רכות מדי חתוכות לקוביות גדולות
  • 1 מלפפון קלוף וחתוך לקוביות גדולות
  • 1 בצל סגול קטן פרוס לרצועות דקות
  • חופן זיתי טאסוס וקלמטה מגולענים
  • 1 כפית צלפים (לא חובה)
  • חופן עלי בזיליקום
  • 4 יחידות אנשובי ( לא חובה)
  • 5 כפות שמן זית
  • 2 כפות חומץ בן יין לבן או אדום
  • קורט מלח
  • קורט פלפל שחור גרוס
  • 2\1 כפית גרידת לימון
  • 1 שמנת חמוצה של פעם

אופן ההכנה

  • 1. בקערה גדולה שמים את הירקות, הזיתים, הצלפים והאנשוביץ מתבלים בשמן זית, מלח, פלפל, חומץ בן יין, ומערבבים היטב.
  • 2. מערבבים את השמנת החמוצה עם גרידת הלימון למרקם חלק.
  • 2. בתחתית כל צלחת אישית שמים מעט מהשמנת החמוצה עם גרידת הלימון ובעזרת כף (בתנועות סיבוביות, כמו חומוס) מורחים את השמנת ושמים מעל במרכז את הסלט.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully