מתכונים חמים

סלט פנצנלה עם לחם מאתמול

מתכון מאת: אילן חפץ, מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

מתכונים איטלקיים של מסעדת פורטו

מחשבון המרות

מצרכים

  • 1 פלפל אדום קלוי וקלוף, קרוע לרצועות ארוכות ולא אחידות
  • 2 פרוסות לחם יבש - חתוך או קרוע לקוביות די גדולות, מתובל בשמן זית ומעט מלח וקלוי בתנור עד להזהבה קלה
  • 1 מקל סלרי אמריקאי חתוך לפרוסות דקות
  • 2 עגבניות אדומות, לא רכות מדי חתוכות לקוביות גדולות
  • 1 מלפפון קלוף וחתוך לקוביות גדולות
  • 1 בצל סגול קטן פרוס לרצועות דקות
  • חופן זיתי טאסוס וקלמטה מגולענים
  • 1 כפית צלפים (לא חובה)
  • חופן עלי בזיליקום
  • 4 יחידות אנשובי ( לא חובה)
  • 5 כפות שמן זית
  • 2 כפות חומץ בן יין לבן או אדום
  • קורט מלח
  • קורט פלפל שחור גרוס
  • 2\1 כפית גרידת לימון
  • 1 שמנת חמוצה של פעם
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. בקערה גדולה שמים את הירקות, הזיתים, הצלפים והאנשוביץ מתבלים בשמן זית, מלח, פלפל, חומץ בן יין, ומערבבים היטב.
  • 2. מערבבים את השמנת החמוצה עם גרידת הלימון למרקם חלק.
  • 2. בתחתית כל צלחת אישית שמים מעט מהשמנת החמוצה עם גרידת הלימון ובעזרת כף (בתנועות סיבוביות, כמו חומוס) מורחים את השמנת ושמים מעל במרכז את הסלט.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully