מתכונים חמים

פסטיצ'יו תוניסאי

מאפה פסטה לאמצע השבוע שמאחד בין המטבח האיטלקי לתוניסאי, בין האמריקאי לישראלי, ויוצר מנה נפלאה ועשירה בטעמים של אריסה, טונה צלפים, מוצרלה ופרמזן

מתכון מאת: אורלי פלאי- ברונשטיין, מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

פסטיצ'יו טוניסאי- פסטה עם טונה ואריסה, סוגת

מחשבון המרות

מצרכים

  • 250 גרם (חצי שקית) פסטה מבושלת
  • 1 פחית טונה משומרת בשמן (עדיף שמן זית)
  • 1 כף גדושה אריסה
  • 2 כפות זיתים ו/או צלפים
  • 1 ביצה
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1/3 כוס מוצרלה מגוררת
  • 3 כפות פרמזן מגוררת
  • 2 כפות כוסברה קצוצה
  • מלח ופלפל שחור טחון טרי
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-190 מעלות.
  • 2. מערבבים את כל החומרים יחד, מתבלים היטב (כי פסטה אוהבת תיבול) ומעבירים לתבנית.
  • 3. אופים 30-45 דקות או עד שהמאפה מתייצב והוא זהוב לטעמכם. מצננים מעט לפני שחותכים ומגישים. אם תנסו לחתוך מיד המאפה יתפרק – לשיקולכם.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully