פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סלט פסטאבולה

      סלט פסטה קצרה מאוד עם המון עשבי תיבול טריים ועגבניות ובתיבול הכי ים תיכוני שיש - הרבה שמן זית ולימון

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      וידאו: בבושקה

      מצרכים

      • עבור 2-4 מנות
      • 1 כוס פסטה דתלוני ריגטי (פסטה קצרה מאוד)
      • 1 צרור גדול פטרוזיליה (כולל גבעולים)
      • עלים מ-1/2 צרור נענע
      • 3-4 גבעולי בצל ירוק
      • 1 עגבניה קטנה, חתוכה לקוביות
      • 1/2 בצל סגול קטן, חתוך לקוביות קטנות
      • מיץ לימון סחוט טרי, לפי הטעם (מלימון יפה וגדול או שניים קטנים)
      • 4-8 כפות שמן זית (לפי הטעם)
      • קורט מלח דק ופלפל שחור גרוס

      אופן ההכנה

      • 1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ונותנים לה להתקרר.
      • 2. בינתיים, קוצצים היטב את כל עשבי התיבול.
      • 3. שמים את הפסטה, העשבים, העגבניה והבצל בקערה, ומתבלים בנדיבות בשמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל. מגישים מיד.

      עוד מתכוני סלטים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -