סלט פסטאבולה
סלט פסטה קצרה מאוד עם המון עשבי תיבול טריים ועגבניות ובתיבול הכי ים תיכוני שיש - הרבה שמן זית ולימון
(וידאו: בבושקה)
מחשבון המרות
- עבור 2-4 מנות
- 1 כוס פסטה דתלוני ריגטי (פסטה קצרה מאוד)
- 1 צרור גדול פטרוזיליה (כולל גבעולים)
- עלים מ-1/2 צרור נענע
- 3-4 גבעולי בצל ירוק
- 1 עגבניה קטנה, חתוכה לקוביות
- 1/2 בצל סגול קטן, חתוך לקוביות קטנות
- מיץ לימון סחוט טרי, לפי הטעם (מלימון יפה וגדול או שניים קטנים)
- 4-8 כפות שמן זית (לפי הטעם)
- קורט מלח דק ופלפל שחור גרוס
- 1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ונותנים לה להתקרר.
- 2. בינתיים, קוצצים היטב את כל עשבי התיבול.
- 3. שמים את הפסטה, העשבים, העגבניה והבצל בקערה, ומתבלים בנדיבות בשמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל. מגישים מיד.
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה