מתכונים חמים

סלט פסטאבולה

סלט פסטה קצרה מאוד עם המון עשבי תיבול טריים ועגבניות ובתיבול הכי ים תיכוני שיש - הרבה שמן זית ולימון

מתכון מאת: עז תלם, מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

(וידאו: בבושקה

מחשבון המרות

מצרכים

  • עבור 2-4 מנות
  • 1 כוס פסטה דתלוני ריגטי (פסטה קצרה מאוד)
  • 1 צרור גדול פטרוזיליה (כולל גבעולים)
  • עלים מ-1/2 צרור נענע
  • 3-4 גבעולי בצל ירוק
  • 1 עגבניה קטנה, חתוכה לקוביות
  • 1/2 בצל סגול קטן, חתוך לקוביות קטנות
  • מיץ לימון סחוט טרי, לפי הטעם (מלימון יפה וגדול או שניים קטנים)
  • 4-8 כפות שמן זית (לפי הטעם)
  • קורט מלח דק ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ונותנים לה להתקרר.
  • 2. בינתיים, קוצצים היטב את כל עשבי התיבול.
  • 3. שמים את הפסטה, העשבים, העגבניה והבצל בקערה, ומתבלים בנדיבות בשמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל. מגישים מיד.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully