פודינג שיבולת שועל
השף אוהד קורי מקפה לואיז מסביר לכם כיצד להכין ארוחת בוקר של אלופים עם שיבולת שועל, חלב שקדים, זרעי צ'יה ושפע של אגוזים ופירות
מוזלי של קפה לואיז (צילום: דרור עינב)
מחשבון המרות
- ל-4 מנות יפות
- 1 יח' קרטון חלב שקדים (ליטר)
- 4 כוסות של שיבולת שועל
- 1/4 כוס זרעי צ'יה
- לטופינג
- כל שילוב שאוהבים של המרכיבים הבאים: פירות יבשים ללא סוכר, ג'וגי ברי, אגוזי ברזיל, אוכמניות כחולות, דומדמניות (ניתן להמתיק לפי הצורך עם סילאן/ דבש מלכות) כמו כן הפירות יכולים להתחלף לפירות טריים/ יער ובנמצא בשוק.
- 1. מערבבים הכל יחד בקערה, בצורה ידנית, כשאפשר להיעזר בכף/ מטרפה. לאחד שמתקבלת תערובת אחידה יוצקים ב-4 קעריות ומניחים להתקרר לכשעה במקרר עד שמתגבש.
- 2. אופן הרכבה: מוציאים את הקערות מהמקרר, מפזרים מעל את תערובת הפירות היבשים והאגוזים. בתיאבון.
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה