פודינג שיבולת שועל

השף אוהד קורי מקפה לואיז מסביר לכם כיצד להכין ארוחת בוקר של אלופים עם שיבולת שועל, חלב שקדים, זרעי צ'יה ושפע של אגוזים ופירות

מתכון מאת: מערכת וואלה!
מוזלי של קפה לואיז. דרור עינב
מוזלי של קפה לואיז

מצרכים

  • ל-4 מנות יפות
  • 1 יח' קרטון חלב שקדים (ליטר)
  • 4 כוסות של שיבולת שועל
  • 1/4 כוס זרעי צ'יה
  • לטופינג
  • כל שילוב שאוהבים של המרכיבים הבאים: פירות יבשים ללא סוכר, ג'וגי ברי, אגוזי ברזיל, אוכמניות כחולות, דומדמניות (ניתן להמתיק לפי הצורך עם סילאן/ דבש מלכות) כמו כן הפירות יכולים להתחלף לפירות טריים/ יער ובנמצא בשוק.

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים הכל יחד בקערה, בצורה ידנית, כשאפשר להיעזר בכף/ מטרפה. לאחד שמתקבלת תערובת אחידה יוצקים ב-4 קעריות ומניחים להתקרר לכשעה במקרר עד שמתגבש.
  • 2. אופן הרכבה: מוציאים את הקערות מהמקרר, מפזרים מעל את תערובת הפירות היבשים והאגוזים. בתיאבון.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully