דלורית צלויה עם מייפל
מיכל אפשטיין עם מתכון מעולה לדלורית צלויה בתנור עם מייפל, קינמון, עלי דפנה, מרווה וצ'ילי. רק לערבב ולהכניס לתנור
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 300גרםדלורית או דלעת חתוכה לצ'אנקים
לרוטב:
- 4כפותשמן זית
- 1מקל קינמון
- ¼כוסמייפל
- 2שיני שום כתושות
- 2עלי דפנה
- 1כפיתעלי טימין
- 4עלי מרווה
- ½פלפל חריף אדום פרוס
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- מחשבון המרות
אופן ההכנה
איך מכינים דלורית צלויה עם מייפל?
- 1מחממים תנור ל-190 מעלות.
- 2מערבבים את כל חומרי הרוטב.
- 3מוזגים את הרוטב מעל הדלורית או הדלעת ומעסים אותה היטב, מעבירים לתבנית אפייה ואופים כ-40 דקות.