וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

דלורית צלויה עם מייפל

מיכל אפשטיין עם מתכון מעולה לדלורית צלויה בתנור עם מייפל, קינמון, עלי דפנה, מרווה וצ'ילי. רק לערבב ולהכניס לתנור

מתכון מאת: מיכל אפשטיין, מערכת וואלה אוכל

דלורית במייפל ותבלינים. דרור עינב
דלורית במייפל ותבלינים

מצרכים למתכון

    • 300גרםדלורית או דלעת חתוכה לצ'אנקים
  • לרוטב:

    • 4כפותשמן זית
    • 1מקל קינמון
    • ¼כוסמייפל
    • 2שיני שום כתושות
    • 2עלי דפנה
    • 1כפיתעלי טימין
    • 4עלי מרווה
    • ½פלפל חריף אדום פרוס
    • מלח
    • פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

איך מכינים דלורית צלויה עם מייפל?

  • 1
    מחממים תנור ל-190 מעלות.
  • 2
    מערבבים את כל חומרי הרוטב.
  • 3
    מוזגים את הרוטב מעל הדלורית או הדלעת ומעסים אותה היטב, מעבירים לתבנית אפייה ואופים כ-40 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully