דלורית צלויה עם מייפל
מיכל אפשטיים מקפיטריה EATS עם מתכון מעולה לדלורית צלויה בתנור עם מייפל, קינמון, עלי דפנה וצ'ילי
מצרכים
- 300 גרם דלורית או דלעת חתוכה לצ'אנקים
- לרוטב:
- 4 כפות שמן זית
- 1 מקל קינמון
- ¼ כוס מייפל
- 2 שיני שום כתושות
- 2 עלי דפנה
- 1 כפית עלי טימין
- 4 עלי מרווה
- 1/2 פלפל צ'ילי אדום פרוס
- מלח ופלפל
אופן ההכנה
- 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
- 2. מערבבים את כל חומרי הרוטב.
- 3. מוזגים את הרוטב מעל הדלורית ומעסים אותה היטב.
- 4. מעבירים לתבנית אפייה ואופים כ-40 דקות.