פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      דלורית צלויה עם מייפל

      מיכל אפשטיים מקפיטריה EATS עם מתכון מעולה לדלורית צלויה בתנור עם מייפל, קינמון, עלי דפנה וצ'ילי

      24 מדרגים / 2.93 כוכבים

      דלורית במייפל ותבלינים (דרור עינב)
      דלורית במייפל ותבלינים (דרור עינב)

      מצרכים

      • 300 גרם דלורית או דלעת חתוכה לצ'אנקים
      • לרוטב:
      • 4 כפות שמן זית
      • 1 מקל קינמון
      • ¼ כוס מייפל
      • 2 שיני שום כתושות
      • 2 עלי דפנה
      • 1 כפית עלי טימין
      • 4 עלי מרווה
      • 1/2 פלפל צ'ילי אדום פרוס
      • מלח ופלפל

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
      • 2. מערבבים את כל חומרי הרוטב.
      • 3. מוזגים את הרוטב מעל הדלורית ומעסים אותה היטב.
      • 4. מעבירים לתבנית אפייה ואופים כ-40 דקות.

      עוד מתכוני ירקות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -