דלורית צלויה עם מייפל

מיכל אפשטיים מקפיטריה EATS עם מתכון מעולה לדלורית צלויה בתנור עם מייפל, קינמון, עלי דפנה וצ'ילי

מתכון מאת: מיכל אפשטיין, מערכת וואלה!
דלורית במייפל ותבלינים. דרור עינב
דלורית במייפל ותבלינים

מצרכים

  • 300 גרם דלורית או דלעת חתוכה לצ'אנקים
  • לרוטב:
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 מקל קינמון
  • ¼ כוס מייפל
  • 2 שיני שום כתושות
  • 2 עלי דפנה
  • 1 כפית עלי טימין
  • 4 עלי מרווה
  • 1/2 פלפל צ'ילי אדום פרוס
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • 2. מערבבים את כל חומרי הרוטב.
  • 3. מוזגים את הרוטב מעל הדלורית ומעסים אותה היטב.
  • 4. מעבירים לתבנית אפייה ואופים כ-40 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully