פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פלחי תפוחי אדמה קריספיים בתנור

      אורלי פלאי במתכון קל במיוחד לפלחי תפוחי אדמה עטופים בשכבה שחומה וקריספית של פירורי לחם וגבינת פרמזן מוגשים בקונוסים

      3 מדרגים / 2 כוכבים

      תפוחי אדמה בפרמזן (יח
      תפוחי אדמה בפרמזן (יח"צ , נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • חומרים ל-4-6 מנות
      • 6 תפוחי אדמה
      • 2 כפות שמן זית
      • מלח גס ופלפל שחור גרוס
      • 3 כפות פרמזן מגוררת דק-דק
      • 2 כפות פירורי לחם
      • 1 כפית אבקת שום
      • 1 כפית תערובת עשבי תיבול יבשים או אורגנו יבש

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים תנור ל-190 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.
      • 2. חותכים את תפוחי האדמה לפלחים ('סירות').
      • 3. בקערה מערבבים את פלחי תפוחי האדמה עם הפרמזן, פירורי הלחם, אבקת השום, תערובת עשבי התיבול והמלח והפלפל עד שהם מצופים היטב.
      • 4. מניחים בתבנית בשכבה אחת ואופים 25-35 דקות או עד שהם רכים וזהובים. ניתן להגיש לצד מטבל יוגורט.

      עוד מתכוני תוספות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -