מתכונים חמים

פלחי תפוחי אדמה קריספיים בתנור

אורלי פלאי במתכון קל במיוחד לפלחי תפוחי אדמה עטופים בשכבה שחומה וקריספית של פירורי לחם וגבינת פרמזן מוגשים בקונוסים

מתכון מאת: אורלי פלאי-ברונשטיין, מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

תפוחי אדמה בפרמזן

מחשבון המרות

מצרכים

  • חומרים ל-4-6 מנות
  • 6 תפוחי אדמה
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח גס ופלפל שחור גרוס
  • 3 כפות פרמזן מגוררת דק-דק
  • 2 כפות פירורי לחם
  • 1 כפית אבקת שום
  • 1 כפית תערובת עשבי תיבול יבשים או אורגנו יבש

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-190 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.
  • 2. חותכים את תפוחי האדמה לפלחים ('סירות').
  • 3. בקערה מערבבים את פלחי תפוחי האדמה עם הפרמזן, פירורי הלחם, אבקת השום, תערובת עשבי התיבול והמלח והפלפל עד שהם מצופים היטב.
  • 4. מניחים בתבנית בשכבה אחת ואופים 25-35 דקות או עד שהם רכים וזהובים. ניתן להגיש לצד מטבל יוגורט.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully