קדירת דגים
בניגוד לתבשילי הבשר שדורשים זמן בישול ארוך במיוחד, תבשיל הדגים מוכן תוך חצי שעה ועשיר לא פחות. כל מה שצריך ליד זה לחם אחיד או חלה
(בבושקה הפקות)
מחשבון המרות
- כמות: 4-6 סועדים
- 1 דג דניס חתוך לפרוסות
- 1 לברק חתוך לפרוסות
- צרור פטרוזליה קצוצה
- צרור כוסברה קצוצה
- 1 גזר פרוס דק
- 2 עגבניות קצוצות
- 1 פלפל חריף פרוס
- 1 בצל סגול פרוס
- 10 שיני שום שלמות
- 2 ענפי טימין
- מיץ מלימון 1
- חצי כוס שמן זית
- מלח
- 1. לסיר רחב יוצקים שמן זית בנדיבות.
- 2. מכניסם פנימה את קוביות העגבניות, שום, הגזר, הבצל, הפלפל חריף, הכוסברה והפטרוזיליה ומערבבים.
- 3. מניחים מעל הירקות את פרוסות הדגים ומעליהם מניחים את הטימין, סוחטים לימון, מוזלפים עוד קצת שמן זית, מפזרים מלח גס ומכסים.
- 4. מביאים לרתיחה, מעבירים לאש קטנה ומבשלים מכוסה 25 דקות.
- 5. מגישים עם לחם לבן טרי .
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה