מתכונים חמים

קדירת דגים

בניגוד לתבשילי הבשר שדורשים זמן בישול ארוך במיוחד, תבשיל הדגים מוכן תוך חצי שעה ועשיר לא פחות. כל מה שצריך ליד זה לחם אחיד או חלה

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

(בבושקה הפקות)

מחשבון המרות

מצרכים

  • כמות: 4-6 סועדים
  • 1 דג דניס חתוך לפרוסות
  • 1 לברק חתוך לפרוסות
  • צרור פטרוזליה קצוצה
  • צרור כוסברה קצוצה
  • 1 גזר פרוס דק
  • 2 עגבניות קצוצות
  • 1 פלפל חריף פרוס
  • 1 בצל סגול פרוס
  • 10 שיני שום שלמות
  • 2 ענפי טימין
  • מיץ מלימון 1
  • חצי כוס שמן זית
  • מלח
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. לסיר רחב יוצקים שמן זית בנדיבות.
  • 2. מכניסם פנימה את קוביות העגבניות, שום, הגזר, הבצל, הפלפל חריף, הכוסברה והפטרוזיליה ומערבבים.
  • 3. מניחים מעל הירקות את פרוסות הדגים ומעליהם מניחים את הטימין, סוחטים לימון, מוזלפים עוד קצת שמן זית, מפזרים מלח גס ומכסים.
  • 4. מביאים לרתיחה, מעבירים לאש קטנה ומבשלים מכוסה 25 דקות.
  • 5. מגישים עם לחם לבן טרי .

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully