פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      ת'רידי

      אבי ביטון מתארח בעכו במסעדה של ערין אבו חמיד כורדי, במקום שנקרא חומוס אל-עבד אבו חמיד ומחלץ עבורנו את המתכון למנה עכואית יוצאת דופן וטעימה במיוחד עשויה גרגרי חומוס , יוגורט ושקדים ומכונה ת'רידי

      4 מדרגים / 3.52 כוכבים

      בבושקה הפקות

      מצרכים

      • כמות: עבור 2 מנות
      • 1/2 פיתה
      • 2 כוסות גרגירי חומוס כוס יוגורט בקר עם שיני שום כתושות (לפי הטעם)
      • 1/2 כפית סאמנה (חמאה מזוקקת)
      • להגשה:
      • גפרורי שקדים קלויים
      • פטרוזיליה

      אופן ההכנה

      • 1. משרים את גרגירי החומוס במים ללילה.
      • 2. מבשלים את החומוס לפחות שעה וחצי.
      • 3. קולים את הפיתה.
      • 4. ממיסים במחבת את הסאמנה ומסירים מהאש.
      • 5. מצלחתים: מניחים בתחתית קערה את הפיתות, מעל את גרגירי החומוס. מכסים ביוגורט, מוזגים מעל את הסאמנה ומקשטים בשקדים קלויים ופטרוזיליה.

      עוד מתכוני לזניה

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -