פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      קסטה ביתית

      לכבוד הקיץ והחופש הגדול רויטל אדמוני מלמדת כיצד להכין קסטות קפואות עם קרם שוקולד וקרם קוקוס, שנראות בדיוק כמו אלה שבסופר אבל טעימות הרבה יותר ועשויות ממרכיבים מזינים

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      קסטות טבעוניות (דרור עינב)
      קסטות טבעוניות (דרור עינב)

      מצרכים

      • 1 חבילת פתיבר או חבילת ביסקוויטים מקמח מלא או כוסמין (להשיג בחנויות טבע)
      • לקרם שוקולד:
      • 1 חבילת טופו משי רך בטעם טבעי
      • 250 גרם שוקולד מריר
      • 2 כפות חלב סויה או שקדים
      • 1 כפית קקאו
      • 1 כפית תמצית וניל
      • 2 כפות סירופ אגבה או מייפל טבעי
      • קורט מלח
      • לקרם קוקוס:
      • 1 חבילה קרם קוקוס 20-22 אחוזי שומן קר מאוד
      • 2 כפות סירופ אגבה או מייפל טבעי

      אופן ההכנה

      • 1.הכנת קרם השוקולד: שוברים את השוקולד לקוביות וממיסים בקערה מעל סיר עם מים רותחים (באן מרי) או במיקרו בפולסים של 30 שניות.
      • 2. שופכים את המים המעטים שנמצאים בחבילת הטופו, חותכים לקוביות ושמים בבלנדר או מעבד מזון ביחד עם השוקולד המומס ושאר המרכיבים. מעבדים כמה דקות עד שהעיסה אחידה וחלקה.
      • 3. מכניסים את הבלילה לתוך שקית זילוף ומעבירים למקרר לחצי שעה.
      • 4.הכנת קרם הקוקוס: מקציפים את קרם הקוקוס עם סירופ האגבה, מעבירים לשקית זילוף ומעבירים למקרר לחצי שעה.
      • 5. מזלפים מעל צד אחד של ביסקוויט מקרם השוקולד, בצד השני מקרם הקוקוס וסוגרים בביסקוויט נוסף. ממשיכים כך עם כל הביסקוויטים והקרמים ומעבירים לכלי סגור למקפיא.
      • * ניתן להכין קסטות רק במילוי שוקולד או רק במילוי קרם קוקוס, לפי העדפה אישית.

      עוד מתכוני גלידה וסורבה

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -