חציל קלוי עם שום ורימונים

מינרווה ממסעדת עזבה בכפר ראמה, במתכון לחציל קלוי עם חציל קלוי עם שום ורימונים שמוסיפים לו חמיצות עדינה

מתכון מאת: רונית אבידן שיינפלד, מערכת וואלה!
חציל קלוי עם רימונים בעזבה

מצרכים

  • כמות: עבור 4-6 סועדים
  • מצרכים:
  • 2 חצילים (רצוי בלדי)
  • 2 שיני שום
  • מלח גס
  • פלפל ירוק חריף פרוס
  • חופן גרגרי רימון
  • פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה

  • 1. שמים את החצילים מעל אש גלויה ונותנים להם להיחרך עד שהחציל רך מבפנים וקליפתו שחורה ומפוחמת.
  • 2. מקלפים את הקליפה עם הידיים ומעבירים למסננת עד להגרת הנוזלים.
  • 3. כותשים עם מכתש ועלי את שיני השום עם מלח, מוסיפים את החצילים וממשיכים לכתוש יחד עוד קצת.
  • 4. מעבירים לצלחת הגשה, מזלפים שמן זית טוב, חופן גרגירי רימונים ופטרוזיליה קצוצה ואת פרוסות הפלפל הירוק. מגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully