מועדון הקצינים: לא לעולם חוסן
מטבח אדיש, מנות עגומות שגובלות בחוסר מקצועיות ותיבול חסר חדווה - אבי אפרתי מבקר במועדון הקצינים בתל אביב ומתבאס
מטבח אדיש, מנות עגומות שגובלות בחוסר מקצועיות ותיבול חסר חדווה - אבי אפרתי מבקר במועדון הקצינים בתל אביב ומתבאס
לא תאמינו איזה גודל עצום של שניצל וכמות סלטים אפשר לדחוס לתוך פיתה אחת - המונה מבקר במקום של מלי בגבעתיים וחוזר שבע עם עודף מ-20 שקלים
מוריס ביטון שם על המנגל עטינים, מח וביצי שור, עוד מהזמנים שירושלים הייתה מחולקת. מדור המוסד מבקר במעוז הבשר הוותיק של מחנה יהודה
ביקור חוזר במסעדת ברטי ששופצה לאחרונה מגלה מנות ים תיכוניות פשוטות לכאורה עם טעמים אנינים ומענגים - אבי אפרתי נכבש מהרגע הראשון
תפריט שמתחיל במילים "חומוס עם" ומנות, כולל ביצה, שלא חוצות את רף 20 השקלים. המונית של קובי רובין נעצרת אצל פאוזי בפלורנטין ונהנית מכל רגע
מסעדת שולחן בתל אביב, של השף עומר מילר, אמנם השתפרה מאז פתיחתה, אך אבי אפרתי סבור, שלא מספיק. כן, האוכל בסדר, אבל לאן נעלמה הממזריות של השף?
המונית של קובי רובין נעצרת ברחוב שונצינו ונועצת שיניים במעורב בבאגט. למורעבים שעומדים בתור יש גם חצילים ופלפלים מטוגנים לנשנוש חופשי
האוכל בהוטל מונטיפיורי אינו גרנדיוזי, אבל כזה שמביא סיבובונים מעוררים למנות התל אביביות המקובלות. אבי אפרתי מרגיש כמו בסרט על בר באווירה קולוניאליסטית
המונית של קובי רובין עוצרת בחומוסייה ברמת גן, ומתדלקת בחומוס עם שפע של טחינה שיעלה לכם חיוך על הפנים
המסעדה המשפחתית הכי ותיקה בישראל ממשיכה להגיש צ'ולנט עם קישקע ומרקי קניידלך מהבילים כאילו לא חלפו כמעט 80 שנה. המוסד מבקר במסעדת שמוליק כהן
בפיתה או קרפ, בכיכר לחם או בקרואסון, עם פלאפל או קציצות - לכבוד יום הסנדביץ' הבינלאומי, רשימת כל הכריכים שהופכים את כל מה שאפשר להכניס לכיס פחמימתי ליצירת אמנות
ארוחה ב- BLD ברמת אביב ג' שהפכה לאחרונה מביסטרו לטראטוריה איטלקית מתגלה כארוחה סתמית, אבל עם קינוחים מצויינים ויוצאי דופן