חם בבטן: מאפה סולת וגבינת צאן
על קינוח מאמונייה שמעתם? השף עומר עילואן ממסעדת עלה גפן חושף את המתכון שלו לקינוח סולת וגבינת צאן מהמטבח הערבי, שהוא בן יותר מ-1000 שנה
על קינוח מאמונייה שמעתם? השף עומר עילואן ממסעדת עלה גפן חושף את המתכון שלו לקינוח סולת וגבינת צאן מהמטבח הערבי, שהוא בן יותר מ-1000 שנה
הבייגלה, החמין ואפילו החובזה - רשימת המאכלים הכי ירושלמיים שיש לרגל פסטיבל מסעדות פתוחות שיתקיים בבירה בשבוע הבא
על הקובה הצהובה והשמנמנה שהביא אחד בשם חמו מבגדאד, למד אלרן שרפלר מהשכנה העיראקית של הוריו בירושלים. כיום הוא מגיש אותה בעזורה בתל אביב ומגלה לכם את סוד הקסם של הבצק
לילי בן שלום ואחיה ישראל שווילי מכינים ממסעדת ראצ'ה את ממתק ילדותם, קינוח צ'ורצ'חלה מסורתי המורכב משרשרת אגוזים עטופה רפרפת יין מתוקה