קציצות מחמר מרוקאיות של אבי לוי
המאסטר שף הנצחי שלנו אבי לוי עם מתכון לקציצות מחמר מרוקאיות, נימוחות ומטוגנות, על בסיס תפוחי אדמה, שיהיו הלהיט של החג
המאסטר שף הנצחי שלנו אבי לוי עם מתכון לקציצות מחמר מרוקאיות, נימוחות ומטוגנות, על בסיס תפוחי אדמה, שיהיו הלהיט של החג
תמיד חלמתם להכין קובה ביתי אבל אין לכם זמן? אבי ביטון מעניק מתכון בהשראת מסעדת נאג'י העיראקית ברמלה, רק עם קיצור דרך שלא יאלץ אתכם לגלגל
אחד מהמומחים הגדולים בארץ למטבח הודי הוא חנוך סטמקר ממסעדת הודו הקטנה בבאר שבע. אבי ביטון נוסע דרומה לפרגן לו והשניים מכינים מלאי כופתה
במטבח האלג'יראי לא נדיר למצוא את השילוב של ארטישוקים ותפוזים. סוף העונה של שניהם היא סיבה טובה דיה ליוסף דנן ללהטט עמם מנה קלילה ומרתקת