דרך האוכל
חודש צום הרמדאן מתקרב לרהט בצעדי ענק, שעתן היפה של עמותות הביטחון התזונתי ושל הדו קיום: סיפורו של גבר חרדי שמספק מתוך תחושת שליחות משלוחי מזון לבדואים ועובדת סוציאלית שמלמדת את הנשים הבדואיות להכין מקלובה, חלות ועוגות
חודש צום הרמדאן מתקרב לרהט בצעדי ענק, שעתן היפה של עמותות הביטחון התזונתי ושל הדו קיום: סיפורו של גבר חרדי שמספק מתוך תחושת שליחות משלוחי מזון לבדואים ועובדת סוציאלית שמלמדת את הנשים הבדואיות להכין מקלובה, חלות ועוגות
מגמת החזרה לבישול איטי, החזירה לטאבון את כבודו האבוד עם שפים יצירתיים שפתחו מסעדות שמוקדשות לו, תנורים מרשימים שמככבים בחזית מסעדות, ביקוש גואה להתקנה בבתים פרטיים ואיש עסוק אחד - אסף גרופר, שדואג שכל זה יקרה
שגריר איטליה בישראל, פרנצ'סקו מריה טלו, מכין לעצמו מדי פעם שקשוקה איטלקית עם עגבניות. הוא חושב שלרושפלד יש את סלט העגבניות הטעים בעולם ואין לו בעיה להעלים לאפה בשווארמה באמצע הרחוב ישר לתוך הפה