מאחורי הסורגים: הצצה למטבח של כלא הדרים
גם בימים מתוחים אלה, המטבח של כלא הדרים ממשיך להאכיל מדי יום אסירים בטחוניים לצד אנשי שב"ס. איך מבשלים אלפי ארוחות במקום כל כך טעון? הצצה לסירים של אחד ממתקני הכליאה הכי מבעבעים בארץ
גם בימים מתוחים אלה, המטבח של כלא הדרים ממשיך להאכיל מדי יום אסירים בטחוניים לצד אנשי שב"ס. איך מבשלים אלפי ארוחות במקום כל כך טעון? הצצה לסירים של אחד ממתקני הכליאה הכי מבעבעים בארץ
אורי ארנון מבטיח לעורר את טבריה מהתרדמת עם ויקטוריה, מסעדת שף חדשה וכשרה שתעשה כבוד למטבח הטבריאני המסורתי ומתכנן בעתיד הרחוק לפתוח מקום רביעי בתל אביב
אחרי שש שנות עבודה משותפת עם השף ניר צוק יוצא לירן גרודה לדרך חדשה שכוללת טלוויזיה, ייעוץ בבניית תפריט גורמה כשר לווינו סוקה בהרצליה ושום מילה על מסעדה חדשה