סזרינה: מאיר אדוני יוצא מתל אביב
מאיר אדוני פותח את סזרינה, מסעדת שף חדשה בקיסריה, מגיש בה כמה ממנות הדגל של המזללה כמו קרואסון מוח וטרטר פלשתיני ומכריז: "אני רוצה שכל עם ישראל יבוא לכאן"
מאיר אדוני פותח את סזרינה, מסעדת שף חדשה בקיסריה, מגיש בה כמה ממנות הדגל של המזללה כמו קרואסון מוח וטרטר פלשתיני ומכריז: "אני רוצה שכל עם ישראל יבוא לכאן"
הם זן התפוחים שסובלים מהדימוי הכי בעייתי, אבל אל תחמיצו בחודשים הקרובים את הגולדן דלישס הזהובים. ארז קומרובסקי מפציר בכם לאפות אתם חלות מתוקות, להכין מהן ברד פודינג, לשלב בסנדביץ' חרפרף ואפילו לשדך אותם לרוטב של קציצות עוף